Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chusteczka hig

Rozstaliśmy się po 4 latach, a ja nadal dziewica.

Polecane posty

Gość chusteczka hig

Mam 23 lata. Nie rozstaliśmy się przez to oczywiście. Dziwne, nie? Nikt z moim za najomych chyba nie podejrzewa, że jeszcze tego nie robiłam. A przez najbliższych kilka lat nie bede mieć faceta.

Gość chusteczka hig
nie znajdzie się, nie chce szkoda mi tylko troche mojego byłego, wiem, że czekał na mnie i się nie doczekal, biedny bez seksu zyje juz dość długi czas

a dlaczego przez kilka lat nie będziesz mieć faceta? i dlaczego nie chcesz seksu?

Gość chusteczka hig
nie będę miec bo mam powody, a seksu chce, tzn chce sprobować, bo jakiejś tam chcicy to nie mam

Gość chusteczka hig
bo w zasadzie to preferuję zaspokajać się ogórkiem z targu właściwych gabarytów co w pełni zaspokaja moje potrzeby.

Gość seminole
To sprawa twoja i facetów z którymi byłaś/będziesz. Nam nic do tego .

a po co piszesz o tym na forum jeśli właściwie nie chcesz o tym rozmawiać...?

Gość chusteczka hig
wiem ale zastanawiam się czy to higieniczne gdy rzeczonego ogórka potem spożywam do najbliższego posiłku.

Gość chusteczka hig
a nie wiem, tak z nudow napisałam żal mi samej siebie

Gość chusteczka hig
dziwi mnie tylko jedno, że on wytrzymał tyle czasu bez seksu, na pewno mnie nie zdradzał

Gość dfgcxz
nie kumam po co meczylas chlopaka tyle czasu? nie chcialas seksu bo co, bo masz takie zasady? jesli tak to ok, ale z tego co piszesz to jakos wyglada ze nie bylo seksu bo nie,bo taki byl kaprys,a to jest chore :o biedny facet...

Gość chusteczka hig
to nie tak, przez 2 lata przyznaję, że nie chcialam, bałam sie i w ogóle, ale potem chcialam tylko nam jakoś nie wychodziło :O albo ja nie podniecona, albo jemu opadal, albo wiele innych powodow i generalnie bardzo rzadko mielismy okazje bo tylko kilka razy w roku jak bylismy sami :O

"Rozstaliśmy się po 4 latach, a ja nadal dziewica." Rany boskie, to co wyście robili przez te cztery lata ?????

Gość chusteczka hig
wszystko poza seksem :)

Gość chusteczka hig
ja wytrzymalam, nie mam duzego temperamentu, a on chyba też rozstaliśmy się z mojej inicjatywy i nie chodzilo o seks, on nadal chce byc ze mną i wiecie co, bardzo rzadko rozmawalismy o sekse, chyba dziwna para z nas była

Gość bjdvisbk
jak dobrze , że przynajmniej takie coś rozmnażać się nie będzie

nie każdy ma takie duże temperamenty do seksu to ja nie wiem czemu tak się ludziska burzycie :]

Nie każdy związek musi od razu oznaczać seks, nie przejmuj się autorko głowa do góry

Jestem pod wrażenie Waszej wstrzemięźliwości. Ja bym nie wytrzymała :D Ale naprawdę nigdy do niczego nie doszło? Nawet petting?

Gość 3listna koniczyna
ja mialam tak samo, z tym ze rozstalam sie po 2,5 roku. tez jako dziewica. chlopak na mnie czekal i czekal no i w koncu sie nie doczekal, bo na koneic za bardzo zajal sie praca i o mnie zapomnial. wiec sie rozstalismy a ja poznalam innego i juz od ponad roku jestesmy razem. ten z kolei czekal na mnie 11 m-cy i uznalam ze dosc :p bo sie starzeje,... mam 24 lata skonczone i czas byl najwyzszy.. :)

Gość 3listna koniczyna
czekal 11 m-cy i uznalam ze czas na sex a nie na rostanie oczywiscie :p