Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

czy bylyscie nerwowe w ciazy

Polecane posty

witam mam takie pytanie czy bedac w ciazy bylyscie nerwowe. mnie ostatnio wszystko i wszyscy denerwuja. najlepiej zamknelabym sie w domu i nikogo nie widziala. wkurzaja mnie te ciagle rady, glupie gadki...gadanie o dziecku i osoby ktore nie gadaja o tym. poprostu sama z soba nie wyczymuje. nie spie w nocy bo ciagle o wszystkim mysle ... no i znow nerwy. ehh

Gość wrzesniowa mamuska
ja nerwowa strasznie bylam przez pierwsze dwa trymestry, wszystko mnie wyprowadzalo z rownowagi, zwlaszcza brak spokoju (samochody za oknem bo jezdza za glosno, sasiad bo wierci wiertarka, jeszcze wtedy wspollokatorzy bo chodza po mieszkaniu, maz bo go ciagle nie ma a jak jest to nie poswieca mi 100pr swojej uwagi) powodow do zlosci znalkazla bym milion, teraz jestem w 38tyg i nie mam poprostu sily na nerwowki, jestem zmeczona ciaza (bol w krzyzu, bezsennosc, puchniecie, zaparcia, zgaga, ciagle latanie do wc, brzuch co wazy z tone)czekam tylko na rozwiazanie bo mam juz dosc a po co przy tym sie dodatkowo stresowac lepiej sobie odpuscic i miec swiety spokoj

tak. W męża rzuciłam nożem będąc w polowe ciąży. Tylko wtedy. Poza ciąża nie zdarzało mi sie rzucać nożem w nikogo. Ale nóż był tępy i krzywdy mu nie zrobiłam.

Gość ja byłam i to bardzo
i niestety już mi to zostalo.

Gość zołza 2008
Ja byłam przeokropna zabroniłam mężowi używać perfum bo mi wszystko śmierdziało wyrzucałam go z domu, aż cud że się nie wyprowadził, ale to było gdzieś do 4 miesiąca, pożniej się opamiętałam, czasami to się bałam samej siebie.

ja nie jestem zbyt nerwowa w ciąży. Nie zauważyłam żadnych innych reakcji niż te, które miałam przed ciążą, czyli wszystko w normie :)

Gość paulinka1919111
JaPodobno wiele kobiet przechodzi taki okres wkurzenia gdzies tak w 4 miesiacu ciazy... Ja sie do nich zaliczam... Myslalam wtedy ze wszystkich pozabijam,a szczegolnie mojego partnera, zreszta i on i ja jestesmy klotliwi hehe, ale teraz ejstem w 9 meisiacu i juz ejst na szczescie spokoj... a wtedy? Bez kija nie podchodz :P

Gość gość
Ja się domyślam że mogę być

Gość gość
Ja w 3.mcu i teraz w 9.mcu. Raczej nie na meza- wyjątek: gdy się źle czuję a on akurat wtedy chce jajecznicę/żeby g obiegać/szukać lekow na ból głowy itd. Najgorsze dla mnie są teraz głupie odzywki rodzinki "już niedługo skończy się lenistwo", "nareszcie zaczęłaś porządnie tyć", "czemu nie nazwiecie Zosia/Krysia????" Jak również wszelkie rady działają na mnie jak płachta na byka, szczególnie jak zaczynają się słowami "jesteś nienormalna, tak się nie robi"