Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mój wnioseeek

kobiety ze wsi są

Polecane posty

Gość taki mój wnioseeek

bardziej wrażliwe niż te zimne pseudo "yntelygentki" miastowe chodzące z głowami w chmurach a spadające częściej niżej niż na dno

Gość a z małego miasta jakie są
? :D

Ale za to te z wioski ida sie zalic na kafeterie generalizujac, i rzucajac wszystkie do jednego worka. Wrazliwosc zalezy od charakteru i tego jak nas wychowano, a nie od tego czy jestesmy z duzego miasta.

Gość taki mój wnioseeek
z małych miasteczek też są bardziej wrażliwe

Gość Jestem ze wsi...
ale absolutnie nie szufladkowałabym tak kobiet bo i tu i tu zdarzaja sie takie.

Gość taki mój wnioseeek
niestety jedną z wad kobiet z małych miejscowości jest "rzucanie się " na kandydatów z zagranicy i szybkie pakowanie się do samolotów

Gość niebieski...
dziękuje :) jestem ze wsi

Gość okropnie okropnie
A jak się przeprowadzą z dużego miasta do takiego małego prawie jak wieś, to jakie są ? okropnie wkurzone jak ja ;) mieszkam drugi rok w malym miescie i nie czuje sie tu na miejscu wrrrrrrrrrrrr.....czas na przeprowadzke ;)

Gość taki mój wnioseeek
jak się wyprowadzą to prawdopodobnie będzie im brakowało hałasu w głowie i poza głową i prawdopodobnie długo nie wytrzymają

Gość chodzenie z głową w chmurach
czyli masz na myśli romantyczne marzycielki?:D

Gość okropnie okropnie
tu jak na wsi w taki miasteczku wszyscy sie znaja i z racji ze nic sie tu nie dzieje i nie ma wielu atrakcji to zajmuja sie jak na wsi zyciem sasiadow bleeeeeeee brzydze sie takimi ciekawskimi tu ludzie potrafia wprost pytac o delikatne sprawy bez taktu i wogole brak slow ja jestem w szoku poprostu

Gość niebieski...
10tyś??? ka mieszkam gdzie jest 300 osób a do większego miasta jest 30 km

Gość taki mój wnioseeek
romantyczne marzycielki? raczej udające " wszechwiedzące damy" próżniary :D

Gość okropnie okropnie
heh Madusia 18 to powodzenia ;) ja mam dosc i wybieram cos duzego jednak do zycia wole byc bardziej anonimowa i nie interesuje sie zyciem innych wiec tu nie pasuje jednak heh

Gość taki mój wnioseeek
tu jak na wsi w taki miasteczku wszyscy sie znaja i z racji ze nic sie tu nie dzieje i nie ma wielu atrakcji to zajmuja sie jak na wsi zyciem sasiadow bleeeeeeee brzydze sie takimi ciekawskimi tu ludzie potrafia wprost pytac o delikatne sprawy bez taktu i wogole brak slow ja jestem w szoku poprostu to prawda ale piszemy o kobietach a nie o samej wsi na której też nie brakuje "brudów"

Może i kobiety ze wsi są wrażliwsze, ale za to myślą właśnie przekazywanymi z pokolenia na pokolenie stereotypami- że kobiety miastowe są próżne i zmanierowane. Więc pora przejrzeć na oczy drogie panie i przestać generalizować.

Gość okropnie okropnie
zgadzam sie w 100% wszechwiedzace damy !!!!!!!!!! pieknie ujete wciaz pouczaja i na wszystkim sie znaja a sprobuj sie nie zgadzac z ich teoriami to Cie wysmieja

Gość a ja wolałabym jednak miasto
co z tego, że na wsi cisza i spokój jak brak perspektyw na pracę, zero rozrywek, ciekawskość innych ludzi....:O

Gość Wiecie co tez jestem ze wsi
ale wkurza mnie takie kategoryzowanie ludzi. Mam wrażenie, że iwlee osób ze wsi niestety ma kompleksy i stąd tak sie wyżywają na tych miastowych. Wcale nie jest tak, że ludzie ze wsi są chodzącymi ideałami a ci z miasta są be!

Ja nic nie generalizuję tylko piszę z jakimi ludźmi miałam do czynienia i chyba co nieco w tej kwestii mogę się wypowiedzieć :] nie zamieniłabym miejsca zamieszkania na miasto ...

Ja wole kobiety z miasta jednak gdyz: - sa rownie,a czasem bardziej wrazliwe niz te z wiosek (sprawdzilem empritycznie) - sa bardziej zadbane, czesciej sie myja, bardziej dbaja o swoje cialka - uzywaja lepszych kosmetykow - lepiejs ie ubieraja - sa ciekawsze lozku, nie leza jak klody - wiedza co jest ich atutem i umieja to pokazac - sa kulturalne i zachowuja sie z taktem :)

nie wszechwiedzące damy, ale kobiety, które są bardziej "obyte" ze współczesna rzeczywistością i posiadają większą wiedzę merytoryczną a nie tylko praktyczną.

Gość prroszę
nie mylić zahukania i kompleksów z wrażliwością, prawda wychodzi jak zamieszkają w mieście hehehehehe

Ze wsi czy z miasta. Co za różnica? Jeśli jest ładna i mądra to pochodzenie ma mniejsze znaczenie🖐️

Gość Ja pochodze ze wsi
ale mialam okazję pomieszkać kilka lat w dużym mieści i spodobało mi się. Wiecej perspektyw, możliwości a i ludzie, na których trafiłam wbrew obiegowej opinii o "mieszczuchach" okazali sie naprawde fajni. Buraki sa wszedzie - na wsi i w mieście. Gdybym miała wybierac to jednak wolę miasto.

Hept (nicr-am@o2.pl) Ja wole kobiety z miasta jednak gdyz: - sa rownie,a czasem bardziej wrazliwe niz te z wiosek (sprawdzilem empritycznie) - sa bardziej zadbane, czesciej sie myja, bardziej dbaja o swoje cialka - uzywaja lepszych kosmetykow - lepiejs ie ubieraja - sa ciekawsze lozku, nie leza jak klody - wiedza co jest ich atutem i umieja to pokazac - sa kulturalne i zachowuja sie z taktem czy wartość kobiety wg ciebie to co napisałeś powyżej?? co ma ubiór, kosmetyk czy seks do wartości człowieka?? a skąd w ogóle przekonanie, że na wsi kobiety się nie myją ?:O

eehm... a jak ktoś pół życia spędził na wsi a mieszka w mieście to do których się zalicza? w jednym domu mieszkają dwie dziewczyny - zupełnie różne od siebie... i co? przecież o jednej nie powiesz, że jest ze wsi a druga z miasta bo to nie od tego zależy

Ferbi x3- piszesz o ludziach z którymi miałaś do czynienia, ale to nie zanczy ze wszyscy tacy są. Ja też np. znam parę świetnych kobiet na poziomie, które pochodzą ze wsi, ale to nie oznacza ze wszystkie kobiety pochodzące ze wsi są tak samo swietne jak te które znam.

Gość Do tych co mieszkali
na wsi a potem w miescie lub na odwrót - macie może wrażenie, że tak do końca nie pasujecie ani do środowiska wiejskiego ani miejskiego?