Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mój wnioseeek

kobiety ze wsi są

Polecane posty

Gość okropnie okropnie
oczywiscie ze zakompleksieni czesto mowia nie lubie nie znajac czegos bo sie chyba boja wiec wola krytykowac, mam taki przyklad, taka jedna poznana wlasnie prawie 2 lata temu wciaz pytala o to czy mam konto na NK bo on aw zyciu nie zalozy a wszyscy znajomi jej o to pytaja czemu nie ma , dzis wkleja na jednak zalozone konto pozowane fotki w bikini ;) dla mnie smieszna najpierw 1,5 roku sie zapierala ze nie zalozy tam konta a dzis prosze rozbujala sie w temacie dziewczynka , i nie chodzi mi o to ze zalozyla sobie to konto ale po co tak krytykowala ludzi ktorzy je tam mieli

Gość Dlatego jestem za tym
żeby człowiek wyściubił nos ze swojego podwórka i poznał cos dalej bo nic gorszego niż myslenie stereotypami czesto wyssanymi z palca albo zgodnie z zasadą "bo ktoś coś powiedział".

@Ferbi x3: Chcialem troszeczke sprowokowac do dyskusji :D

Gość Wiecie co pomieszkałam
w miescie i nawet mi sie spodobało choc czasem te "wiejskie" kompleksy dawały znać o sobie. Ale teraz z kolei jak jestem na wsi to irytuje mnie z kolei ta wiejska mentalność. Trochę jednak "zaraziłam się" miejskim mysleniem (jesli tak to mozna nawać) i teraz patrzę o wiele krytyczniej na wieś.

Gość cytatopiku
"zakompleksieni czesto mowia nie lubie nie znajac czegos bo sie chyba boja wiec wola krytykowac" bingo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wszedzie tak samo
wychowalam sie w miescie ale od dziecka mialam wpajane stwierdzenie - nie generalizowac . I tego sie trzymam. Niewychowanego chama spotkamy i na wsi i w miescie, podobnie z dziewczynkami tylko z nimi moze byc roznie. Kiedy taka pani wkracza w miasto wiele moze sie z nia wydarzyc, moze brac co popadnie ( chodzi o facetow) dziewczyna z miasta bedzie juz miala wymagania. Ale jak powiedzialam moze, nie musi. A jesli chodzi ogolnie o mentalnosc. Ci ludzie mysla prosciej, tak samo mowia wprost o co im chodzi, i wydaje mi sie ze latwiej im sie zyje a my mamy zawsze mnostwo problemow na glowie i wiecznie filozofujemy jak je rozwiazac. Najlepsze jest stwierdzenie ze na wsi wszyscy o tobie wszystko wiedza, w miescie jest to samo. Sama sie o tym przekonalam. Niewazne czy wies czy miasto ludzie tak samo sa zainteresowani zyciem innych bardziej niz swoim, tylko na wsi o plotce dowiesz sie moze nawet tego samego dnia a w miescie po miesiacu.

Gość bardzo wrazllliwa
mieszkam w małym miasteczku ale do centrum dużego miasta mam 10 km :) pracuję i życie towarzyskie wiodę również w tym dużym nie mam pojęcia czy to, że mieszkam tu gdzie mieszkam wpływa na moją osobowość - raczej nie, ... to cecha indywidualna niezwiązana z miejscem...

Gość magiczny karp
dziewczyny ze wsi są bardziej pracowite i rodzinne