Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karlaaa

Nietypowe miejsca na sex Polak potrafi

Polecane posty

w jeziorze - dookoła pełno ludzi w pracy na biurku w aucie - ale to chyba juz norma:) w toalecie damskiej (drzwi z szybą:)) na klatce schodowej w piwnicy na placu zabaw w domku (w nocy ale lampa nad nami:) w nocy w otwartym aucie przy drodze szybkiego ruchu w kinie podczas seansu w loży na plaży w budce (przebieralni) hmmm nie pamietam ale jeszcze pewnie kilka miejsc by sie znalazło

Gość zielono mi.... he he
No to niech mnie ktos pobije ;-) oprocz tych waszych standardow-cmentarz grob mojego ojca

ale macie dobrze!! sluchajcie mam 20 lat, moj facet przed 30 jest. ja bym chciala sie kochac zawsze i wszedzie a on.... moze raz w tygodniu najdzie go ochota ale to tylko w lozku.. co robic? cholera nic mu sie nie podoba, czy jestesmy u znajomych w toalecie czy na plazy czy zaskoczy nas jakas fajna sytuacja ktora ja chce wykozystac.. on NIE. Piszecie tutaj o roznych miejscach i musze sie przyznac ze zazdroszcze! Chcialabym to zmienic ale on sie nie daje zmienic. Jestem dosyc napalona - moze to dlatego ze jestem mloda i nie mam jeszcze dzieci ani mi sie sni narazie przez najblizsze 10 lat wychodzic za maz. Ale jakie to ma znaczenie? Chce wlasnie z nim sie kochac. Myslalam zawsze ze faceci sa bardziej zainteresowani seksem niz ich kobiety a tutaj?

4my to masz nieciekawie... bardzo dziwny jest twoj chlopak. Miejsca , w ktorych kochalam sie: -plaza nad morzem, w wodzie -pod prysznicem, w wannie -w piwnicy, garazu -w zaglowce, -na trawie w gorach -na kladzie -w samochodzie -na tarasie w hotelu -w parku na lawce Nie mowiac juz o stole kuchennym czy pralce :) zawsze bylo fajnie ;) ;) ;)