Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzi buzi ump

Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość buzi buzi ump

Mam taki problem a mianowicie za 2 miesiące wychodzę za mąż, mam 3 braci jeden będzie świadkiem a drugi poprowadzi mnie do ołtarza. I właśnie tu jest problem bo u mnie w rodzinie jest wojna o to kto ma poprowadzić do ołtarza. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić nie chce aby ktoś się na mnie obrażał. Macie jakieś sensowne wyjście z tej sytuacji. Mi się wydaje że świadek jednak ma większa funkcje niż osoba prowadząca do ołtarza, a jakie jest wasze zdanie?

Gość buzi buzi ump
spoko

Gość buzi buzi ump
tylko o to chodzi ze nie wiem który bedzie świadkiem...

Gość buzi buzi ump
z tego wszystkiego odechciewa mi się slubu i wesela mam dość!!!!

Gość nie no ludzie to maja problemy
miec dosc wesele i slubu tylko dlatego ze nie moze sie zdecydowac kto ja poprowadzi do oltarza ;/ Ty masz 5 lat ?

Gość sheep_
zrób losowanie, dzięki temu unikniesz pretensji typu: wybrałaś jego nie mnie

Gość buzi buzi ump
tak 5 lat.. jak będziesz brać ślub zobaczysz że byle co może wyprowadzić z równowagi nawet najmniejszy szczegół

Gość buzi buzi ump
najlepsze rozwiązanie: żaden nie prowadzi do ołtarza i żaden nie jest świadkiem...

hmmm kilka lat temu prowadzilem dziewczyne do slubu ktora mnie nawet nie znala :) tak z marszu ....nie miala rodziny , tylko swiadkow :) hehe widocznie bylem ubrany na tyle dobrze ze swiadkowa wpadla na pomysl z prowadzacym :).....do dzis dostaje kartki z okazji roznych swiat :)....ona nie miala takich problemow

Gość 244
a nie ma tak, że jesteś z którymś bliżej? przecież nie kocha się wszystkich tak samo jak nie, to powiedz im, że wyczytałaś, że powinno to iść według wieku że najstarszy prowadzi, średni jest świadkiem, a najmłodszy cyka zdjęcia,czy łapie bukiet czy cokolwiek

Gość buzi buzi ump
Tylko że ja powiedziałam juz młodszemu czy poprowadzi mnie jak coś nie wiem jak mam teraz z tego wyjść:( powiedzieć ze najstarszy poprowadzi a Ty będziesz świadkiem??

kto wyciagnie krotsza zapalke ten przegra albo w papierkamien i nozyce niech zagraja:)

Gość buzi buzi ump
a poza tym jako swiadków bede miała dwóch facetów