Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopamina

Jak rozszyfrowac kod na szmponie koloryzującym Palette?

Polecane posty

Dostałam dwa szampony koloryzujący Palette.Nie ma na nim daty wazności,tylko dziwny nic mi nie mówiący kod.Moze ktoś potrafi go rozszyfrować.Podejrzewam,że jest w nim ukryta data ważności. 0810390977 (intensywny ciemny rubin) 0830493863 (średni brąz) Bardzo prosze o pomoc:)

Gość katalumpa
to jest jakis numer seryjny produktu napewno nie data:) Data zwykle jest na wieczku

Gość kurka234
W szamponach palette nie ma daty wazności na wieczku.Jest ona zaszyfrowana w kodzie,ale co jest rokiem,a co miesiącem????

Gość próbuję to rozszyfrować
i nie da się :( Nie wiem doprawdy :( - może inne dziewczyny - mają to w domu , bywają tu tez fryzjerki............

Gość kurka123
Wiecie to tak samo jak z kosmetykami np Lancome,Estee Lauder czy innymi z wyższej pólłki.One maja zawsze na spodzie kod.W tym kodzie jest właśnie zaszyfrowana data ważności.Ostatnio poprosiłam w Duglasie o ksiażkę kodów bo chciałam zobaczyc datę ważności błyszczyka.Oczywiście nie wiedzą gdzie mają,zginęła,była,ale się zmyła i ściemniali żeby tylko mi tej książki nie pokazać.Co sie okazało.Błyszczyk był 2 lata przeterminowany.Moja kumpela z nalazła w necie przelicznik dat ważności,ale dotyczy on tylko kolorówki.Szamponów w nim nie ma chyba,ze wyższa półka.Także radzę uważać.Nawet na sklepy typu Sefora,Duglas i inne tego typu.

Gość kurka123
Także myslę,że na 100% w tym podanym przez Ciebie kodzie,który znajduje się na pudełku szmponu palette jest data ważności.

Gość kurka123
Najlepszym rozwiązaniem jest pójść do jakiegoś sklepu kosmetycznego i poprosić o książkę kodów.Zapewne będą problemy,ale spróbować warto:)

Gość gość
Hej jest strona na której można sprawdzać ważność kosmetyków. Super sprawa przynajmniej wiem co mam już po dacie ważności http://checkcosmetic.net/