Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldi36

Co robić pomożcie proszę!!!

Polecane posty

Gość Aldi36

Mój partner odszedł ode mnie po 7 latach udanego związku ..... odszedł z powodu mojej 18 letniej córki ..... od pierwszych dni kiedy się poznaliśmy bardzo go pokochała i On mnie też wiem to bo czułam to przez 7 lat na każdym kroku .... wiem również iż traktował moja córkę jak swoja własną dbał o nią o jej edukację spełniał jej zachcianki .... ale ona traktowała go jak powietrze ... twierdził że go lubi ale tak naprawdę jest jej wszystko jedno czy jest czy go nie ma ... było mu z tym ciężko mówił o tym wielokrotnie .... próbowaliśmy z nią rozmawiać ale bez skutku .... miesiąc temu coś w nim pękło .... odszedł ... próbowałam walczyć o tą miłość ale on stał się taki zimny i obojętny .... nie zabrał jeszcze swoich rzeczy ..... kiedy pisze do niego to odpisuję gdy dzwonie rozmawia ale czuję chłód.

Gość tak prawdaaaaa
nie zwalaj winy na dziewczyne....pewnie szukal wymowki

Gość Aldi36
Nie zwalam na nią winy ..... bardzo kocham swoja córkę ... i nie dala bym jej skrzywdzić ..... ale ona już jest dorosła za chwile wyfrunie z domu już żyje własnym życiem ma swoich przyjaciół ..... a ja zostanę sama