Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sieeee

boje sie

Polecane posty

Gość boje sieeee

dopiero teraz dotarło do mnie że nowa szkola,nowe otoczenie.I w związku z tym strasznie boje się ze np. wezmie mnie baba od matmy do tablica a to bedzie kompromitacja bo nic nie umiem :( i wogole na NK widzialam jakie ladne dziewczyny beda chodzic a ja taki burak gruby:(

Gość ekonomisktal111
tez sie bałam bo inne takie ładne a jedan była gwiazda ale wiesz co... po pol roku to ja błyszcze to ja jestem dusza towarzystwa i wszyscy przychodza do mnie po pomoc a z nia nawet nie gadaja bo jest piekna ale pusta....

Gość olai tomek
nie boj sie daje ci wirtualny naszyjnik ,jest tam na nim mały smok,on cie uchroni🌼

Gość nie ma powodu
do zmartwien mowie ci ! rok temu przezywałam to samo, tez mysalłam ze gimnazjum sobie przebimbałam i nic nie umiem a okazało się ze ludzie u mnie w klasie tez mają problmy z nauką i klasa wcale nie jest taka wybitna jak mi sie wydawało. co do wyglądu to radze ci sie nie dołowac tylko pracowac nad sobą. tez sobie myslałam ze u mnie w klasie takie slicznotki beda a okazało sie na realu ze wyglądają zupelnie inaczej. gdyz zdjecia pyły przerabiane miaływzorowy makijaz i ułozoną fryzurę. jesli idziesz do dobrego lo to po pierwszych dwóch tygodniach nikt nie bedzie zwracał uwagi na wygląd i na ubiór tylko bedzie sie martwil sprawdzianami. RADZE CI WZIAC SIE DO PRACY OD SAMEGO POCZATKU BO POZNIEJ NAZBIERA SIE POPRAWEK I BEDZIE DOOPA. GIMNAZJUM A LO CZY TECHNIKUM TO ZUPEŁNIE INNA BAJKA ! :P