Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona lisaa

czytacie blogi? o czym?

Polecane posty

Gość mona lisaa

chce zalozyc o tematyce urzadzania domu/mieszkania,pomysly, porady tylko nei wiem czy ktos by to czytal :D nie jestem profesjonalna architetka wnetrz, ale interesuje sie tym od paru lat, zwiedzam sporo stron w poszukiwaniu inspiracji. chcialabymw jednym miejscu zamiesic tez takie rzeczy jak feng shui itp myslicie ze wypali? szukacie sami takich inspiracji w necie czy wszyscy wszstko sami?

Gość kommmar
top 18 dla dorosłych

Gość zakładaj
i daj zdjęcia fajnych mebli :D:D

Gość mona lisaa
qrde no nie wiem sama

Gość mona lisaa
up

ja czytam piemietniki i opowiadania, i tez takie prowadze. ale mysle, ze twoim blogiem tez na pewno ktos sie interesuje... W sumie na forach duzo jest tematow o takiej tematyce :)

Gość mona lisaa
no wlasnie chcialabym wiele rzeczy umiescic w jednym miejscu, tak zeby nie musiec szukac po calym necie :) style urzadzania wszystkie, podobaja mi sie i nowoczesne i retro lubie wyszukiwac fajnych rzeczy w necie czy na aukcjach, cos o odnawianiu mebli, moze nawet kacik o sprzecie do domu (rtv,agd), o cenach, o ciekawych dodatkach adresy ciekawych sklepow, komisow

ja czytam o tej dziewczynce co w TVN styl była co jej tata nie żyje ale nie moge adresu znalesc :/ i czytalam kiedys taki ciekawy o dziecku z downem.. :) wspaniały!

jak będzie tam coś o meblach orientalnych, kolorowych indyjskich tkaninach i marokańskich lustrach to będę Twoją oddaną czytelniczką :-)

Gość mona lisaa
o stylach orientalych oczywiscie tez bedzie :) a powiedzcie mi- jesli wykorzystuje czyjes zdjecie to wystraczy pod spodem podac zrodlo? a co jesli np prawo do danego zdjecia ma osoba z innej strony a ja skopiowalam z kopii?