Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwala mi

odwala mi

Polecane posty

Gość odwala mi

Właściwie to powiuenieniem piac na forum u jakis psycholi, oni chyba by mi pobogli, ale w niedziele to razcej nikogo tam nie bedzie., a byłem kiedys na tym forum i wiem że tu takie tematy czasem są, to może ktoś mi pomoże. Nie wiem chyba powinienem isc zeby mi dali cos na brak koncentracji zlbo cos takiego, od dwoch lat juz chyba total nie portarfie sie skoncentrowac na niczym. A wlasciwie to muszre, bo jutro zaczynam nowa robote ( 3 w tym roku juz;/) tym razem praca w biurze , wiec wymaga koncentracji;/ mialem sobie cos powtorzyc na jutro , a niepotradie, chodze w kolko po pokoju, nawte dzisiaj jednego goscia bym przejeechal, chociaz za tym samym klubem co ja byl, ale mi gnojek odskoczyl :/ myslalem że w koncu cos zacznie sie dziac;/ nie wiem zna moze ktos jakies leki uspokajajace albo cos takiego, tylko zeby pozniej ich caly czas nie tzreba bylo brac, bo kurde musze sie w koncu skoncentrowac, bo mnie z roboty wywala ;/

Gość nie mogę ci pomóc
jestem koniem

Gość Rudolf Wspaniały
Ja za to miewam coś trochę innego i nie wiem jak to nazwać. Można w skrócie powiedzieć, że często robię się jakiś otępiony i też zdekoncentrowany. Trwa to kilka godzin.

Gość dziś założyłam białe stringi
jesli wszelkie zaburzenia nerwowe zostaną wykluczone, to proponuję suplementować dietę i zażyważ Magnez+B6 oraz wit. z grupy B. Dobrze też zbadać poziom hormonów tarczycy oraz ogólną morfologię krwi. Takie luki w pamięci i trudność z zapamiętywaniem mogą świadczyć o niedoczynności tarczycy. Ja jednak stawiam na brak witamin i mikroelementów. Brak tych ww. może nawet doprowadzić do depresji a brak wit.B12 do omamów a nawet choroby psychicznej