Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający tej odpowiedniej

Jak znależć tę właściwą

Polecane posty

Witam! Mam problem, chciałbym znaleźć dziewczynę, i nawet podoba mi się taka jedna ale nie wiem jak do niej zagadać, jest ładna, mądra, dobrze się ubiera i najważniejsze, że nie ma jeszcze chłopaka a ja chcę znaleźć właśnie taką osobę, ja jestem wysoki, przystojny, inteligentny, dobrze się uczę i także jestem wygadany, umiem z nią rozmawiać i bardzo często to robię ale jeśli mam zacząć gadkę Chcę z tobą chodzić lub coś w tym stylu to wody mi odchodzą , powietrze mi nie dochodzi do płuc a mózg mi się zawiesza. Nie umiem odczytać, czy ja jej też się podobam czy nie, Jeśli macie czas na czytanie tych głupich zwierzeń to prosiłbym o radę, bo jak czytam inne fora to tam tylko Cześć, Jestem .... chciałbym ci zer..ąć d..e, to mnie słabi!

wiem, problem który opisalem jest banalny,ale dla mnie jest duży. W dzieciństwie byłem gwałcony przez ojca i od tej pory boje sie kobiet. Choc niby powinienim mżęzczyzn i ich penisów w odbycie,ale jednak jest tak ze boje sie kobiet. Dlatego do dzis sie moczę.

Gość blaski i mlaski
dobra podszywa juz dzikujemy,nie jestes smieszny dzieciaku

Gość panienka N-ka
zapros ja gdzies :) do kina/teatru , na spacer... a jak bedzie dobrze szlo to pocaluj :D

Gość powiedz jej jakis komplement
dzwon do niej, zapros na kawe;)

Gość kawa odpada

Gość zupapomidorowa
Przynoś jej kwiaty i obserwuj, co zrobi. Nic nie mów (nie odpowiadaj na pytanie "a z jakiej to okazji?" etc), tylko po prostu je jej dawaj. W którymś momencie musi po sobie pokazać, jak cię odbiera.

Gość taka jedna M*****
nosz do cholery - gdzie jest taki facet dla mnie??!!! Jestem wolna , atrakcyjna i za cholerę nikogo sobie znaleźć nie mogę normalnego :(