Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak zapytam

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość a tak zapytam

Dziewczyny-w jakim wieku zaczęłyście swój pierwszy taki "w miarę poważny" związek tzn.taki na dłuższą metę? Jestem ciekawa, bo widzę że teraz to wszystko jakoś się przyspieszyło i dziewczyny w wieku 15, 16 lat są już w takich związkach "na poważnie"ze sporo starszymi chłopakami... z góry dzięki za odp.pozdrawiam:)

miałam 18 a on 29 :O pól roku razem :O pierwszy i narazie ostatni związek na tyle:P

Gość jankaaaa
mialam 19lat trwalo to 4,5 roku potem mnie zdradzal i zostawil :o

W sumie.. ja to jeszcze takiego powaznego zwiazku nie zaczynam bo sie musze jeszcz wyszalec (mam 17 lat) heh:P Ale moja kumpela była w dośc powaznym zwiazku na dłuzsza mete ona 16 on 24. Takze to chyba zalezy od osoby:)

Gość a tak zapytam
Lusesita--robi wrażenie Twój staż:) Mari, nancy--nadal razem? Corazon--pozazdrościć:) Czarna Malibu--hej rówieśniczko:) Kurcze sama nie wiem ja chyba bym się do takiego związku z dwudziestoparolatkiem nie nadawała narazie;)

Gość na poważnie to jak miałam 26 l

Gość a tak zapytam
Cisowianka, ognista potwora--gratulacje tak trafić od razu :)

a tak zapytam Cisowianka, ognista potwora--gratulacje tak trafić od razu Nie tak od razu. :P Było trochę tych nie na poważnie. Ogólnie oglądałam się za chłopakami już w wieku 13 lat! Mój pierwszy niedoszły poważny związek nie doszedł do skutku przez to, że nie umiałam się całować i się tego potwornie bałam! :/ Zwyczajnie chłopaczkowi uciekłam, a później ze trzy lata tego żałowałam. A jak już nauczyłam się całować, to było łatwiej. he he. I w wieku 14 lat uważałam się za strasznie dorosłą i gotową na poważne związki. Tylko chłopaczki chcieli niepoważnie :D

Gość ksfjofbh
ja 14 lat on 16,bylismy 2 lata razem- czyli dzieci :P 17,on18 2 lata razem ja 19, on 20 3 lata razem do tej pory

Dodam, że mój mąż jest moim pierwszym i jedynym mężczyzną. Nawet jak miałam 17 lat to uważałam, że będę dziewicą do ślubu.Może mój pierwszy w miarę poważny związek przez to się skończył. No ale nigdy się nie dowiedziałam, jaka była prawdziwa przyczyna... Do ślubu nie dotrwałam, no ale jednak to był mój mąż. :) i się cieszę.