Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka1919111

Brzuszek coraz bardziej twardnieje...

Polecane posty

Gość paulinka1919111

Brzuszek coraz bardziej i coraz czesciej twardnieje... To chyba tzw skurcze Braxtona Hicksa czy jak mu tam heh :) 2 wrzesnia czyli za 3 dni jade na zdjecie krazka podtrzymujacego ciaze, czy to mozliwe ze to juz jak zdejma mi ten krazek? bo ostatnio cos nie czuje sie zadobrze... w sensie jestem obolala, cala popuchnieta i takie tam... odpiszcie :)

Gość a w ktorym
jestes tyg ciazy?

no z tym krazkiem to roznie slyszalam :) ostatnio rodzila znajoma, krazek zalozony miala bardzo szybko, w szpitalu czesto lezala , zdjeli jej na poczatku 38 tygodnia dokladnie, a urodzila....5 dni po terminie :)

Gość paulinka1919111
Od dzisiaj jestem w 37 tygodniu a w srode bede w 4-tym dniu 37-go tygodnia :)

Gość czyli dzidzia
jest juz donoszona:) lekarze napewno wiedza co robia ja jestem w 38tyg i tez mi brzuch twardnieje ale nic nie zapowiada bym urodzila przed terminem;)

Gość paulinka1919111
Tak bardzo nie moge sie juz doczekac... Lekarz wyznaczyl taka date poniewaz mowil ze ciaza juz jest donoszona wiec bedzie dobrze... Przegladam wszystkie ciuszki dla bobasa i tak juz marze zeby miec moja kochana dziecinke na rekach :) Pozdrawiam mamusie :)

Gość mała_81
szybkiego i szczęliwego rozwiazania życzę

Gość paulinka1919111
Hej :) nie wiem czy jeszcze ktos tutaj zaglada, no bo nikt nic nie pisze, ale ja napisze :) Tak balam sie zdjecia tego krazka i w ogole calego porodu, ale jadac do szpitala nastawilam sie bardzo pozytywnie na to ze urodze szczesliwie moje malenstwo i tak sie wlasnie stalo :) porod mialam dosyc latwy... Wiadomo bole koncowe sa nie do opisania, ale wszystko to bylo warte przyjscia na swiatj mojej kochanej corki Julii... Krazek w szpitalu mialam zdjety o godz.10:00, o godz.12:30 dostalam lekkich skorczy, ale do wytrzymania i tak do godz.18:00, a pozniej juz wszystko samo poszlo, do tego skakanie na pilce i rozwarcie na 10 paluchow :P teraz myslac o tym mowie sobie ze bylo super... bo nie meczylam sie :) o godz.21:25 urodzilam zdrowa, sliczna coreeee :) Wlasnie spi w lozeczku i jak patrze na ta moja stokrotke to sie napatrzec nie moge :) Pozdrawiam :)

Gość wrzesniowa mamuska
Gratulacje!