Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watkaaaa

Prezent WŁOCHY!! pomozcie

Polecane posty

Gość watkaaaa

Moja kolezanka ma niedlugo urodziny poszukuje prezenti ale musi sie kojarzyc z włochami poniewaz zakochana jest w tym kraju macie moze jakies pomysły??

Gość audi Q7
makaron :D

Gość BartZ2
Wagon makaronu. Najlepiej już ugotowanego :)

Gość watkaaaa
hehehe ale tak na powaznie??:)

Gość watkaaaa
hehehe ale tak na powaznie??:)

Gość BartZ2
Ja to nie wiem. Dajcie mi ludzie spokój. Jest za późno żeby myśleć. Zaraz trzeba wstawać do pracy. Nie! Idę spać. DOBRANOC :*

Gość watkaaaa
a Co tojest?:)

może taką kafetierke do robienia kawy. typowo wloska albo dobre wino włoskie

Gość jacobs
Talerz do pizzy ze specjalnym nożem.biżuterię z lawą z wulkanu-sama mam taki pierścionek.płytę z muzyką włoską,

Gość watkaaaa
nie nie ona ma polaka :) wiec wloch odpada wino i alkohole tez nie bardzo dodam ze ona konczy 18 lat:)

Gość szampon do Włochów p

Gość piekna ateistka
moze jakis ladny album o Wloszech albo plyte ze slawnymi wloskimi piosenkami! :) wloskie winko tez powinno byc ok, ewentualnie ksiazka kucharska z przepisami wloskimi lub ogolniej kuchnia srodziemnomorska :) mozesz tez zrobic cos takiego: wybiez jakies ladne zdjecie na ktorym jest, moze byc smieszne, moze byc tez kilka. nastepnie znajdz w necie albo gdzies indziej jakies typoew dla Wloch elementy (zabytki, flaga, pilka nozna, pizza itp.) i zrob jakis ladny kolaz, wstaw go w antyrame i bedzie cacy :D

Gość Szarik kkk
Jak tak lubi włochy, to pewnie zapuszczona jest jak wilkołak. Luuuuuuuuuubię takie! Auuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Gość watkaaaa
oo spodobał mi sie ten ostatni pomysł zdjec jest bardzo duzo z włoch i flaga tez musi byc ,albo taka rame na zdjecia gdzie wiele mozna wlozyc i tak zdjecia z wloch i rozne akcenty wloskie?

Gość piekna ateistka
mysle ze to jest niezly prezent na 18 - malo pretensjonalny, a za to fajny :) ja takich kolazy zrobilam wiele w zyciu i zawsze sie podobaly :) mozesz tez napisac jakis tekst po wlosku (np. z jej ulubionej piosenki, albo jakis cytat ktory ona lubi - to znajdziesz na Wikipedii, albo "wszystkiego najlepszego! po wlosku to po prostu AUGURI!! albo TANTI AUGURI A TE! :) pozdrawiam :)

Gość watkaaaa
no i przedewszytskim od serca jest taki prezent a mozesz pokazac jakies przykladowe kolaze bo ja to lewa jestem w takich sprawach nawet nie twoje :)

Gość piekna ateistka
sluchaj - wpisz sobie w googlu "antyrama ze zdjeciami" i ustaw na wyszukiwanie posrod obrazow - znajdziesz tego sporo. ja zawsze kupuje taka antyrame, np. w Saturnie, bo tam jest najtaniej, ale moze byc tez w Castoramie albo u fotografa (chociaz jest drozej), w TESCO tez chyba widzialam. Pprzewaznie wybieram taka, ktora ma format A3 i do tego, zeby ladnie wyszlo drukuje ok 20 zdjec 10 na 15, ale to juz od ciebie zalezy. Pamietaj, ze taka antyrama ladnie wyglada jedynie wtedy, jak nie ma wolnych przestrzeni, czyli najlepiej jest zrobic jakies tlo. No i to AUGURI ladnie bedzie wygladalo na srodku ;) poprobuj - na pewno dobrze wyjdzie, bo to jest latwe. Acha - zdjecia dobrze jest powycinac, powykrawac, bo ladniej sie prezentuja kolaze chaotyczne, tzn. takie gdzie zdjecia nie sa tak rowno ulozone.

Gość watkaaaa
okej dziekuje Ci mysle ze to wypali dobranoc:)