Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara lilijka

zgoda

Polecane posty

Gość szara lilijka

co wykombinowac dla mojego faceta na zgode ost nie uklada nam sie najlepiej przez zabierajace caly jego czas cholerne zniwa niech je szlag trafi..nie ma czasu jest zmeczony a jak mam pretensje ze znowu nie przyjezie to mowi ze nic nie rozumiem

Gość zrób mu loda

Gość szara lilijka
pytam powaznie bo nie chce sie rozstawac ale mam tez dosyc bvycia na szarym koncu...loda na odleglosc nie umiem a poza tym nie zasluzyl

Gość aaaa.....
Kup sobie taki seksowny gorset, czarny albo czerwony, podwiązki, pończochy,buty na obcasie, zaskocz go... na mojego to zawsze działało

Gość aaaa.....
Aha sory, na odległość to trochę ciężej... napisz mu coś miłego, gdy nie będzie się tego spodziewał...

Gość szara lilijka
chciala bym zeby to bylo zwiazane z tm ze go kocham ze boli mnie ta sytuacja a nie z seksem, seks to on mial na kaze zawolanie nie wazne czy mi sie chcialo czy nie teraz pora to zmienic

Gość szara lilijka
nie wiem co robic milczy caly dzien bo jest zajety potem jest zly ptrzestal byc czuly...

Dokładnie faceci zrobią wszystko tylko w tych sprawach a gdy jest po wszystkim mówią teraz to bym mógł tak leżeć i chcą najlepiej być sami podkreślając swoją męskość:)tu trochę ciężko bo na odległość ale zawsze możesz mu wysłać zdj:)

Wiesz cos mi to mowi caly dzien milczy a potem mowi ze jest zmeczony?chlopak sie wypalil byc moze szuka powodu do zerwania i czeka az Ty to zrobisz:(

Gość szara lilijka
najlatwiej powiedziec TY NIC NIE ROZUMIESZ ale ku...czy te jeb... zniwa sa wazniejsze oe mna??

Gość zrób mu laskę
i przestań marudzić DOBRANOC!!!

Gość szara lilijka
nie raz go pytalam czy to koniec czy juz mnie nie kocha to mowi ze kocha mam przeczekac ten cholerny okres dla rolnikow gdzie zapiernicza od powrotu z pracy do poznego wieczora

Gość szara lilijka
laska to tylko kurwy zalatwiaja takie sprawy

przeczekasz ten okres a pozniej on Ci pomacha na pozegnanie nie wiem ale powinnas byc dla niego najważniejsza nie wazna

Gość szara lilijka
gdyby chcial zerwac to juz dawno by to zrobil nie nalezy o takich ckliwch ktorzy nie umieja i czekaja az dziewczyna zerwie.

Gość to znaczy ze moja kobieta
jest kurwą, bo mi robi laske z połykiem codziennie... Ale się człowiek dowie na tym forum. Jak tylko wróci z nocnej zmiany zaraz jej każę się spakować

Gość szara lilijka
nie chodzilo o to...mi chodzi o to ze jak cos w zwiazku nie gra to tlko puste laski zalatwiaja to rozlozeniem nog albo lodem facet owszem wykorzyta ale jezcxe barziej oleje

Gość uważaj
okaż mu że go kochasz i rozumiesz...nawał pracy i jeszcze Twoje narzekania mogą go całkowicie zniechęcić do wszystkiego wiem coś o tym. Jeśli będziesz wyrozumiała i przeczekasz żniwa to potem będzie dobrze:) ale mniej też oczy szeroko otwarte...

Gość szara lilijka
a ja wlasnie ciagle marudze mam pretensje placze wiem ze zle robie chcialabym inaczej ale boli mnie to ze nie ma czasu napisac jak jeszcze nie awno jak byl w wojsku, wtedy pisal calmi dniami byl bardzo kochany

Gość baby są jednak porabane

Gość szata lilijka
porabane bo co??

Gość wspolczuje Ci bo to przezylam
mialam dokladnie to samo,tyle ze nie zniwa ale tez praca od rana do wieczora,kariera,robilam wszystko,staralam sie za 2je,bylam kochana wyrozumiala i cierpliwa ,a on jeszcze bardziej wkuriowny tym ,ze chcialam jak najlepiej i jak juz wspomniala pisarka1 powiedzial mi w koncu ze mnie juz nie kocha,ze sie wypalilo,ze nie mam z nim przyszlosci itd i mi po prostu pomachal na pozegnanie.Uwazam ,ze wychodzenie z siebie dla 1 str ktora nie docenia i nie chce niczego zmienic na lepsze,jest bezcelowe i bezsensowne

Gość szara lilijka
ale jak przyjedzie o mnie albo ja jade do niego to jesst juz calkiem inaczej rozmawiamy mowi mu co mnie boli i wlasnie on powiedzil mi ze najbardziej go meczy jak ja robie histerie placze on czuje sie bezsilny bo rodzice nie sa najmlodsi i musi im pomoc i ze mna tez by chcial sie spotkac i go to denerwuje wszystko. wiem ze zlle robie zasypujac go sms typu wiem ze juz mnie nie kochasz itp

Gość robilam dokladnie to samo co T
Ty ,zmienilam wlasnie pozniej taktyke i wcale nic nie pomoglo,rzucil mnie,ale jesli On Ci mowi,ze Cie kocha to daj spokoj z tymi histeriami,badz cierpliwa bo go stracisz i jego cierpliwosc sie skonczy,musisz byc silna i sprobuj zmienic taktyke,a noz widelec zadziala na dobre,tego Wam zycze:)

Gość szara lilijka
no jak przyjedzie to mowi zebym tak nie robila bo odwrotnie to na niego dziala ale ja naprawde ni chce go stracic a on ma bardzooooo duzo cierpliwosci;;) od jutra sprobuje inaczej;)

Gość sprobuj kochana on ma racje
wiem,ze to ciezko,teZ z tym walczylam,ale postaw sie w jego sytuacji? tez bys potrzebowala wsparcia od ukochanej osoby ,niz narzekania i wiecznych wyrzutow,na faceta to dziala jak płachta na byka,kup sobie nervosol i wyluzuj,a On to doceni bo Cie kocha,zobaczysz,badz dla niego teraz podpora ,a nie katem:) powodzonka,3mam kciuki:) Dasz rade!

Gość szara lilijka
ale wciaz slysze ze nic nie rozumiem...wiem ze zniwa sa wazne dla rolnika najwazniejsze ale ja chyba tez sie w tym licze...eh juz nie wiem...

Gość tez sie liczysz ale Ty jestes
i bedziesz ,a to calkiem inny aspekt praca ktora trzeba wykonac,nie potrafisz tego zrozumiec? sprobuj go zrozumiec choc troche,trzeba byc troche egoista by byc szczesliwym,ale bez przesady?! chyba nie masz 17lat!

Gość seks pachnie jak wanilia
nie;)mam 20 rozumiem to i doceniam ze chce pomoc rodzica ze ich kocha i woli sam przerzucac snopki niz miala by robic to jego mama ale w tym wszystkim nie ma czasu dla mnie jest nie czuly

Gość z tego co piszesz to faktyczni
nic nie rozumiesz,nie jestes przeciez mala slodka krolewna no chyba ze masz 15lat i nie potrafisz zrozumiec jak juz ktos napisal ,ze to 2 rozne sprawy! probowalas sie postawic w jego sytuacji? nie,i zareczam Ci ,ze bys go chyba zabiła jakby sie zachowywal tak jak Ty,zamiast go wspierac to myslisz tylko o sobie i mu dopierdalasz,skoro tak malo czasu Ci poswieca przez tez zniwa to jedz i mu w tym pomoz,szybciej skonczy:]