Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

Pueraria Mirifica i kozieradka na piersi? 80 wieksze!

Polecane posty

Gość Matrykla1112

czy ktos zwas uzywal tych produktow? pueriria podbo pitrafi pwoiekszyc piersi o 80 procent! co otym myslicie?

Gość Matrykla1112
podbijam

Gość Matrykla1112
haaloo prosze o odpowiedz:(

Gość madziuni
czy juz cos widac po puerarii???:)

Gość madziuni
czy ktoś zna sprawdzone żródło zakupu puerarii?

Gość meglie
Zażywam Pueraria od 4dni, narazie nie widze żadnych efektów. Teraz znalazłam na necie informacje że ta roślina stosowana jest przez kobiety w tajlandii i birmie do wywoływania poroniem, i szczerze mowiac troche sie przestraszylam, bo dostałam krwawienia. moze wszesniejszy okres, sama juz nie wiem

Gość hamosa
Kozieradka owszem, wpływa korzystnie na rozrost piersi, jednakże preparat Pueraria Mirifica zdecydowanie odradzam. Dlaczego? Zajrzyjcie tutaj https://naturalnemetody.pl/pueraria-mirifica/ , roślina ta zawiera hormony, które niekoniecznie dobrze wpływają na nasz organizm. Zażywanie preparatu powoduje zatrzymanie wody w organizmie, zaburzać może gospodarkę hormonalną, a co więcej powoduje odkładanie się tkanki tłuszczowej. Samo to powinno skłonić do myślenia. Jeżeli poszperamy troszkę w internecie dowiemy się, że są inne, co ważne bezpieczne i naturalne metody ujędrniania czy powiększania piersi, które są skuteczne i ich działanie jest potwierdzone.