Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 31, 2009 uwaga! drastyczne zdjęcia :O http://www.youtube.com/watch?v=nANm5LzySKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrinne 0 Napisano Sierpień 31, 2009 strasznie drastyczne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 31, 2009 dla mnie strasznie... szkoda mi chłopaka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajra 0 Napisano Sierpień 31, 2009 okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to jest bo sie boje wchodzi Napisano Sierpień 31, 2009 c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 31, 2009 o matko, az mi sie slabo zrobilo:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie wejde bo boje sie Napisano Sierpień 31, 2009 ze zobacze albo mord jakis albo nie wiem co :( mozecie mi powiedziec co tam jest ???nie chce wchodzić :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 31, 2009 kontuzja polskiego piłkarza noga złamana w taki sposób że zwisa pod nienaturalnym kątem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ertert Napisano Sierpień 31, 2009 http://www.3dwhite.pl/?click=f82e2c21195291e55add7a7f4f2e0d6f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Sierpień 31, 2009 na youtube jest duzo wiazanek z podobnymi i gorszymi kontuzjami podczas gry w piłkę nożną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale klamiecie Napisano Sierpień 31, 2009 przeciez tam jest morderstwo chlopaka jakiegos pokazane a nie kontuzja pilkarza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 31, 2009 że też on nie stracił przytomności z bólu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Sierpień 31, 2009 okropne złamanie :( dobrze ,że nie widać gołej nogi bo pewnie bym zemdlała :O a jak jeszcze otwarte to już całkiem masakra :O Szkoda nie szkoda ,ale bolało w cholerę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 31, 2009 otwarte złamanie obu kości i pozrywane ścięgna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Sierpień 31, 2009 o w pizdu ! to ból nieziemski :O ale odszkodowanie też pewnie nie z tej ziemi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będzie kara dla tego sadysty Napisano Sierpień 31, 2009 ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalectwo. I to ma byc SPORT Napisano Sierpień 31, 2009 ???????????????????????????? MASAKRA :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowy Skurwysyn98 Napisano Sierpień 31, 2009 OO lusesita stara pizdo podnieciło sie babsko i stan menopauzy w tej jej suchej pizdzie podskoczył zal kobieto mi ciebie nie chodzi mi tu akurat o ten temat tylko o ogolny twoj wizerunek...no okresle wprost ale kazdy kto poczytal troche twoich topikow mysli "no stara kurwa...." :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do pomarańczowgo skurwysyna Napisano Sierpień 31, 2009 W Y P I E R D A L A J :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowy Skurwysyn98 Napisano Sierpień 31, 2009 zamknąc paszcze gimgówna ! niech kurwa wie !! kurtyzana jebana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach