Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrrrrrr

szkoda mi mojego ex

Polecane posty

Gość ghrrrrrr

jego zycie to pustka.. ma on 19 lat dwóch braci jeden w wieku 32 lat drugi 27, rodziców juz w podeszłym wieku ,mieszka z nimi sam, żadnych zainteresowań , hobby, żyje byle jak .. wiem ze duzo dla niego znaczyłam ..ostatnio widziałam go na dyskotece ,chodził cały czas sam, jakis taki podłamany ,smutny i obojetny na wszystko. nie utrzymuje z nim kontaktu ale czesto myśle jak bardzo jego zycie jest beznadziejne . chciałabym mu jakos pomóc

Gość dziewczyno on ma
dopiero 19 lat!!całe zycie przed nim ważne że wychodzi chodzi na imprezy itd.....ułoży sobie życie jeszcze na bank i co z tego że ma rodziców starcych?:Oco boją go? je chleb z wodą...tak ma tysiące ludzi...

Gość dziewczyno on ma
mało który chłopak w wieku 19 lat ma jakies specjalne hobby

Gość ghrrrrrr
no moż ei masz racje.ale tak pomyslałam ze gdyby nie daj boże rodzicom sie cos stało to on zostaje sam jeden brat w anglii drugi juz własna rodzine ma . a on tez za dobrej szkoły nie kończy .. juz sama niewiem czemu ja sie tak nim przejmuje ;/

Gość jedynaków na świecie też pełno
jakby każdy z nich miał myśleć co by było z nimi gdyby rodziców zabrakło powariowaliby

Gość ghrrrrrr
ja tylko chciałabym dla niego dobrze ..

Gość bo ty go
kochasz ;)

Gość Pytanie zasadnicze jakie
powinnaś sobie zadać, to czemu ciągnie Cię do takich miernot ?:O

Autorka ma zadatki na matkę teresę :D :D Wróć do niego, podnieś na duchu, poświęć się - dobrze ci to zrobi, będziesz miała świadomość, że komuś pomogłaś :D

Gość ghrrrrrr
miernot ? ;/ heh poprostu on nie bardzo wie co ze swoim zyciem zrobic.. ja lubie uszczesliwiać hah i mam za mocny charakter, wydaje mi sie chłopak sie marnuje Bezedury -na matke teresę :D .. raczej nie wróce do niego bo mam chłopaka ale zawsze tam jakis sentyment do ex pozostał