Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja krwawieeee

dziwne krwawienie- pomocy!!

Polecane posty

Gość ja krwawieeee

dziewczyny mam nadzieje ze mi pomozecie. Pisalam tu juz ale moj temat zostal skasowany :( powiem jak bylo od poczatku: a wiec 1 sierpnia mialam okres. MOj cykl trwa 28 dni. Zawsze jest regularny. 14 dc mialam plamienie. Poczytalam o tym w necie i pomyslam ze to pewnmie krwawienie okoloowulacyjne. Nigdy tak nie mialam, ale przeciez moglo sie zdarzyc po raz pierwszy wiec nie panikowalam. Ale niestety od 20 dc caly czas mialam krwawienie i to takie ze musialam nosic podpaski. Krew byla zywoczerwona, czasem pojawial sie jakis skrzep, ale rzadko. Brzuch mi nie balal i nie odczuwalam zadnych dolegliwosci. Czekalam na normalny okres. Krwawienie trwalo az do 29 dc. W tym dniu dostalam po prostu jakiegos krwotoku, bo w ciagu 2 godz podpaska byla cala zalana i az przeciekalo mi na spodnie. Od tamtej pory juz nie krwawie, czyli na razie 2 dni. Dziewczyny czy ktoras z Was moze orientuje sie co to moze byc?? Ja na razie jestem za granica i nie moge isc do lekarza. W Polsce bede za tydzien. Pomocy!!!!

Gość ja krwawieeee
dodam ze nie biore tabletek antykoncepcyjnaych( kiedys bralam przez 3 miesiece, a potem tylko przez miesiac) ostatnio wspolzylam 3dc, bez zabezpieczenia :(:( i 15dc, z gumka...

Gość ja krwawieeee
help!!! :(