Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta 30 Wałbrzych

Wasze najkoszmarniejsze wspomnienia z dzieciństwa

Polecane posty

Gość Aneta 30 Wałbrzych

-gdy mialam 6 lat wujek nastarszył mnie,ze odrąbie mi głowę, chwycił siekierę i położył na pieniek, akurat roąbał drzewo. Matka z ojcem starsznie sie smieli,ale ja się wiłam i wszeszczałam jak opętana. Od tamtej pory się jąkam. - jak mialam 8 lat wywoływaliśmy duchy z rowiesnikami. I nagle kolega mowi: raz dwa trzy baba jaga patrzy, i drugi debil skoczył mi na plecy z parapetu. Narobiłam w spodnie. A jak u was?

Gość cscscscsc
głupia zboczona baba w przedszkolu bijca mnie po gołej dupie na oczach wszystkich dzieci

Gość współczuje
🌼

Gość słona zuppa
jak miałam 7 lat topiłam sie w basenie nigdy nie zapomnę tego uczucia

podobne jak w pierwszej historii ,pradziadek zawsze mnie straszyl,ze mi glowe odetnie,efekt byl taki,ze nie chcialam go odwiedzac,i zawsze byla awantura przed wyjazdem,bo dostawalam histerii. Druga rzecz mniej straszna,ale mialam ciotke nauczycielke-fanatyczke,przekonana o tym,ze nie ma lepszego nauczyciela od niej,i jak nas odwiedzala,to sprawdzala mi zeszyty,i przepytywala. Raz jak wiedzialam,ze ma przyjechac,to tak sie schowalam,ze mnie pol dnia szukali...

Gość syshhhkka
ja myślałam ze w piwnicy jest niedzwiedz a ze piwnica kolo drzwi wyjsciowych to trzeba bylo mnie zawsze sprowadzac pod klatke - do 7 lat chyba tak mialam :-o

Och, traumy z dzieciństwa również posiadam. :) - Mam 3 siostry. Była gwiazdka. Wszystkie dostały sukienki/lalki/kosmetyki. Mi rodzice kupili globus i encyklopedię. To była moja pierwsza rola w życiu pt. "Tak, mamusiu, bardzo się cieszę". - W dzieciństwie miałam kolegę, syna sąsiadów. Zawsze starałam się być mu równa we wszystkich "sportach" (tylko w sikaniu na odległość byłam dnem). Pewnego dnia wszedł na taką świetną, wysoką jabłoń u nas w sadzie. Postanowiłam wejść za nim. Gdy byłam już blisko tej gałęzi na której siedział usłyszalam trzask. Spadl na ziemię. Rozciął sobie głowę. Nie zapomnę jego okrwawionej twarzy. - No i wypadek samochodowy:) 7 trupów widziałam. Ale to już było późne dzieciństwo.

Gość jakajaka
pozdrawiam Mławę🖐️

Gość jak miałam 13 lat
umarł moj tato, po 2 latach babcia a potem wujek..

Gość diabelski marzyciel
podnosze bo fajny temacik ktos właśnie usunął "pakt z diabłem"

Gość o kude :D
cscscscsc -> a co przeskrobałeś? Ale naprawde po gołym tyłku przy wszystkich dzieciach? Az mi sie wierzyc nie chce

Gość nas w przedszkolu stawiali
do konta i pani Zośka lała dzieci paskiem od sukienki babcia nas straszyła i lała pasem z byle powodu bałyśmy sie strasznie i wrzeszczałyśmy jak poparzone kiedy wujek udawał gorgi z fraglesów :( bałam się ze starszą siostrą chodzic do łazienki u dziadków bo była w suficie taka dziura jak do wywietrznika i babcia gadała że jak będziemy niegrzeczne to przyjdzie stamtąd diabeł i nas porwie

Gość nas w przedszkolu stawiali
a nie mówiąc nawet ,że na naszym osiedlu grasował dziadek śmietnikowy tzn zwykły żulik co grzebał po smietnikach i uciekaliśmy na jego widok bo nas sąsiad nastraszył,że porywa dzieci

Gość Czarna M A M B A
Mnie matka zostawiła w przedszkolu i uciekła. Od tamtej pory boję się zostawać sama przy obcych ludziach.

Gość do konta to można postawić
w banku, w przedszkolu stawiają do kąta, analfabeto

Gość _LiLi___
- pierwszy dzien w przedszkolu, strasznie sie balam i plakalam. Zaprowadzila mnie mama, powiedziala ze zaraz wroci.... ale juz nie wrocila! Do konca trwania przedszkola balam się tam chodzic. - pilam mleko z butelki dosyc dlugo i w zwiazku z czym zostalam zwolniona z zupek mlecznych. raz bylam wczesniej i nauczycielka kazala mi jesc ochydna zupke, powiedzialam, ze nie, a ona przy calej grupie powiedziala, ze ja nie jestem juz glodna bo przed wyjsciem z domu pije mleko z butelki WSZYSCY sie ze mna smiali! To bylo okropne (a ja bylam strasznie cichym i niesmialym dzieckiem)

mama zaczeła nowa pracę i zostałam przepisana do grupy leżakowej w przedszkolu. nigdy wcześniej nie leżakowałam i jak chciałam się położyc to podniosłam koc, który był wcześniej odpowiednio złożony i go rozłożyłam. wszystkie dzieci zaczęły się ze mnie śmiac, że nie umiem się zachowac i od tamtej pory nie poszłam więcej do tego przedszkola. mama musiała mnie zapisac do innego przedszkola :)

aha i jezscze pojechaliśmy w odwiedziny do wujka do warszawy i tam pierwszy raz wujek kupił nam lody włoskie. bylam taka szczesliwa i nie chcialam, zeby mi cokolwiek skaplo i jak przechylilam loda to caly mi wypadl, zostal tylko wafelek. siostra zaczela sie smiac a ja na to, ze specjalnie to zrobilam bo chcialam miec sam wafelek... i sie rozryczalam :(

- wyprawa do przedszkola na kacu po tym jak poprzedniego wieczoru podprowadziłam rodzicom winiacza z barku i zataczałam się do łóżka zygzakiem rzygając na wszystko co dostępne w promieniu rażenia, - zabawa w doktora ze znienawidzonym kolegą z przedszkola, - ugryzienie w rękę dentystki przy próbie wyrwania mi zęba, - całowanie się z przedszkolnym kolegą pod stołem na sylwestra, - podwiana spódnica obnażająca moje majtki na szkolnych koloniach przed chłopakami z ósmej klasy (ja chodziłam wtedy do pierwszej), 🖐️

Gość w drugiej klasie
szkoły podstawowej dostałam okres matka napisała mi zwolnienie z wfu a ta szmata wzięła mnie na zaplecze i kazała ścięgnąć majtki i pokazać kurwa jedna jebana powiedziałam o wszystkim w domu wszyscy oburzeni ale nikt nic kurwa nie zrobił

a ja miałam brata ćputnika nie będę opisywała co się u nas w domu działo ale nikomu tego nie życzę

domniemana pomarańczo nie odróżniasz literówki od rażącego błędu ortograficznego ? :D Jak byłam mała rodzice wynajęli opiekunkę. Ta mało interesowala się mną i straszyła, że nabije jeśli naskarżę rodzicom. Po jakimś czasie naskarżyłam i ją wyrzucili. W przedszkolu opiekunka jak chciała mieć dzieci z głowy kazała im usiąść na dywanie w kółeczku. Jeśli ktoś się poruszył albo coś powiedział zabierała buta. Jedna taka sesja mogła trwać nawet 2 godziny. Poza tym przy leżakowaniu zmuszała nas do spania tylko na jednym boku.

w wieku 10 lat obserwowałem jak kumel z plemena nie przeszedł testu na wojownika i obcieli mu fujarę.... Bałem się że czeka mnie to samo - jednak tylko na obawach się skończyło:D

czopki-musialam dostawac w tylek i chowalam sie pod lozkiem, do dzis mam uraz do tabletek woda-boje sie basenow, morz, jezior, bo moja siostra topila sie w hiszpanii i dopiero po kilku minutach znalazl sie polak, ktory pomogl choroby przerozne, przynajmniej 2x w tyg mam sny, ze cos mi wychodzi i umieram albo cos mi odcinaja(dfzis mi sie snilo, ze na dloni mialam gangrene czy cos i amputowali mi reke), ale to nie wiem od czego. w kazdym razie na pasach stoje dobrych kilka minut zanim przejde i staram sie zdrowo zyc zeby nie zachorowac:O

Gość są światy piękniejsze
bajka o kogutku któremu głowę obcieli i to że jak połknę pestkę z wiśni lub czereśni to mi drzewo w brzuszku urośnie :( koszmar ciągle czekałam aż mi te liście uszami i ustami zaczną wychodzić :)

prawiczek, fajie napisane, palcow w szpary nie wtykac:) ja te czopy przez jakis tyddz musialam przyjmowac i zawsze mnie dopadli, siostra się śmiała a za goły tyłek mnie starszy brat trzymał a mama dokonywała tego strasznego czynu:O boże jaki to bol był;/

Gość przygoda z dentystką
w podstawowce siłą zaciągnięto mnie na fotel dentystyczny i wywiercono wielką dziure w zębie, nikt nie chcial sluchac ze bylam u normalnego dentysty i ta plamka to NIE JEST UBYTEK!!! do tego jeszcze gdy lzy plynely mi po policzkach dentystka sadystka komentowala: no chyba az tak nie boli....trauma..

Gość dvd spod asdy
-ja sie balam jezdzic winda w naszym bloku bo raz sie zarwala - balam sie tez naszego sasiada bo mial duzo tatutazy i mama mowila, ze na pewno w wiezieniu siedzial - w przedszkolu mielismy taka starszna pania Bozenke, ktora co dwie godziny kazala nam do ubikacji chodzic i zalatwiac sie i grozila, ze jak ktos nei zrobi teraz siku to potem sie zsika w majty a ona nie bedzie co chwila nas prowadzac!

-siostra wspinała się po ruinach zamku na zewnętrznej ścianie i kurcze były problemy żeby zeszła a cegły ostro się kruszyły pod ciężarem ,musieliśmy biec do chaty i wołaliśmy dziadka ,dziadek straż pożarną ,afera na całego :) strasznie się bałam ,że spadnie ,a wyła jak dzikie zwierze bo ręce odmawiały jej posłuszeństwa -kąpaliśmy się latem na takich gliniankach :) kolega wskoczył z torowiska i wypłynął cały w krwi :) uderzył w wagonik kolejowy ,uraz kręgosłupa i wózek do końca życia .Nikt już tam nie chodził się kąpać ,każdy miał w oczach plamę krwi na wodzie -Mój dziadek chorował na raka krtani ,miał wyciętą krtań i wsadzoną rurkę ,którą czyścił po każdym jedzeniu albo jak mu charami zaszła ,taka specjalną szczoteczką :) kiedyś wzięłam do ręki ta szczoteczkę myślałam ,ze to do czyszczenia butelek i wyczyściłam butelki dla swojej lalki :) gdy odkładałam szczoteczkę weszła babcia i nakrzyczała na mnie ,ze mam tego nie brać bo jest dziadka i mogę się zarazić i umrę :) nie przyznałam się że to dotykałam :) przez kilka lat żyłam w obawie ,że nadejdzie dzień kiedy mi wytną krtań bo się zaraziłam :)