Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryanna

Głodówka + Odchudzanie na ZAWOŁANIE. Od 01.09.2009r.

Polecane posty

Łażę już po kilku topikach o odchudzaniu na kafe. Ale przez weekend i dzisiaj miałam "trudne dni" dla mojej diety. Dlatego. ZACZYNAM OD NOWA. Tym razem PLAN JEST TAKI: Najpierw głodóweczka (ile wytrzymam- czy to będzie 1 dzień czy 7) A potem popróbuje z "Odchudzaniem na zawołanie". Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam :))

Juz dzisiaj nic nie jem ;) tak żeby żołądeczek powolutku sie przystosował :)) A na tej dietce "odchudzanie" na zawołanie podobno 3,5kg w 9dni sie chudnie... wyprubuje to moze okaze sie to prawdą :P

Gość Maryanna sluchaj
Bylam 14 dni na glodowce pilam tylko kranowe... z kazdy dniem coraz mniej ,bo nie mialam ochoty... szczerze mowiac z czasem zaczela mi jechac gnojowka-teraz iem ze powinam byla pic wode BUTELKOWA Z MINERALAMI!! Pilam coraz mniej i dziwilam sie keidy slyszalam,ze ludzie umierali pijac tylko wode.Uslyszalam o modelce ktora zaslabla i zmarla na wybiegu by zywila sie tylko coca cola light tuz przed pokazem.. Poczytalam i wiem,ze TRZEBA DUZO PIC w trakcie glodowki ,nawet jesli nie ma sie takiej potrzeby,jesli organizm przekroczy pewna granice ubytku wody to juz jej nie nadrobimy chocmy wiadrami ja pily i poprostu nas zorganizm wyniszeje bardoz szybko i umrzemy.To sie jakos specjalnie nazywa -nie pamietam! WARTO SPRADZIC MOJE SLOWA! I wracajac do rzeczy ,,schudlam,, ponad 10 kilo w 14 dni... a potem PIEKNY EFEKT JOJO :O po ktorym zaczelam wazyc wiecej niz przed postem.Wiec pytanie CZY WARTO? NIE NIE WARTO! Dobre sa jednodniowe glodowki!! przemyslcie to dziewczyny! POMYSLCIE RACZEJ O DIECIE SUROWEJ ,ALBO DABROWSKIEJ!! :)pozdrawiam!

Gość Maryanna i powiem ze
Bylam 6 tygodni na diecie DABROWSKIEJ warzywno-owocowej-schudlam ponad 10 KILO ! nie chodzac glodna,mialam lepszy sen,celulit znikl,wyszczuplalam,biust zrobil sie mneijszy co mnie akurat baaardzo cieszylo :D nawet NOS ZROBIL MI SIE MNIESZY!! Oczyscilam organizm! RObilam ja w luty-marzec-i kidy na zewnatrz bylo ejszcze ziemno i dalam rade.Warto ja przeprowadzic teraz,kiedy jest wysyp warzyw i owocow.Oczysice jest jakies poswiecenie ALE WARTE UWAGI!! POLECAM!

Ja może się dołącze ale glodówka to nie dla mnie, ja mogę ze stopniowym odchudzaniem, bo mi wraca waga...:(

Ja tez nie wiem czy jeden dzien wytrzymam na głodówce :) wiec nie jest konieczna :) Przyłącz sie do mnie! :) A Pani z pomaraczowym nickiem dziekuje za rady :****

W skrócie to polega na tym że jesz 4 posiłki dziennie, w równych odstepach czasu np.co 3h i w dowolnych ilosciach (byle nie czuć przejedzenia)i są podzielone posilki na bialkowe i weglowod.

Gość dobrerady
Maryanna, mma taki sam wzrost i dwa miesiace temu mialam taka sama wage jak Ty. Odradzam glodowke,ale rozszadne odchudzanie, ja zastosowalam diete rozdzielna i schudlam jak dotad 5 kg! Jesli naprawde chcesz zaczac bardzo drastycznie z dieta to jedz na poczatek same owoce i warzywa i mnostwo wody

Gość mmmia
witam, przyłączam się do Was. postanowiłam schudnąć ok 10 kg i zaczynam od jutra głodówką ale jednodniową bo więcej chyba nie dam rady wytrzymać....a jaką dietę polecacie żeby szybko i skutecznie zgubić zbędne kg??

Gość oluszka91
ja moge dolaczyc sie do odchudzanie na zawolanie ale troche sie jej boje;)

Ja dzis po 1 dniu Odchudznia na zawolanie 1: jajecznica z 2 jajek * pomidor 2: pomarancza+jabłko 3: śliwki+ grapefriut 4: grapefriut+nektarynka+pomarancza

Dzis: 1. Grejfruit 2. Grejfriut + jałbłko 3. Serek wiejski x2 plus warzywa 4. Sałatka warzywna :)

Dzisiaj: grejfrut+brzoskwinia zielona herbatka jabłko + 3 śliwki zielona herbatka jajko i serek wiejski zielona herbatka surówka: seler z jabłkiem :))

Plan na dzisiaj: jajecznica (2jajka) z szynka zielona herbatka gotowany kalafior * sałatka pomidor-rzodkiewka\ zielona herbata pierś pieczona z kurczaka + serek wiejski 1/2szt. zielona herbata sałatka owocowa grejfrut+jabłko+śliwki