Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyety

Z kim Kain miał dzieci?

Polecane posty

Gość mięso mięsa
właśnie mi coś to tak brzmiało w oczach niespójnie :D zdradź zatem tajemnicę ;)

Gość mięso mięsa
ja Tobie? :D

Wiara! Ty naciągaczu! Nie ulegnę!!!!!!! :classic_cool: A Ty znasz mojego maila :D ? :P Mięso: Ale obiecujesz, że nikomu nie powiesz? :P Jeśli tak.. to zdradzę Ci sekret :P

Gość mięso mięsa
Oczywiście, że nikomu nie powiem. Będę milczał jako ten grób jak martwy niemowa w tym grobie i pył, który nań opadł...

Bardzo dobrze ;) Otóż: Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga: - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest "mężczyzna"? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko: będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między nami kobietami...;) Tu masz po części wyjaśnione skąd niska pozycja kobiet :D

Wiara Ty nie dziękuj............ poczekaj na maila :D i dokładnie przeczytaj ;) ale wyśle jutro :P

Gość mięso mięsa
:D pozostanę jednak przy ewolucji bardziej mnie przekonuje ;)

Gość mięso mięsa
ja też chce dostać maila :D może być na początek bez fotki ale z wyjaśnieniem :classic_cool:

Wiara... dalsze instrukcje w mailu :) :P Mięso: No tak... tak myślałam... tylko mi nie wmawiaj, że Kopernik był mężczyzną ;) ! :D Co do maila to jakich wyjaśnień mam Ci w nim udzielić? :classic_cool:

Gość mięso mięsa
Kopernik była lesbijką natomiast wyjaśnienia mogą dotyczyć Twojej roli w kształtowaniu mojej świadomości w zakresie Twojej obecności na forum Kafeterii

Gość hjv,n.gcj
Według mnie traktujecie zbyt dosłownie przenośnię.

mięso mięsa "wyjaśnienia mogą dotyczyć Twojej roli w kształtowaniu mojej świadomości w zakresie Twojej obecności na forum Kafeterii" Moja rola będzie niewielka żeby nie powiedzieć, że Bo czy mogę próbować kształtować czyjąś świadomość nie będąc pewna swojej? Chyba przyjmę za pewnik, że moja obecność której początków pamięć moja nie zarejestrowała jest nie do wyjaśnienia wobec niepewności jej genezy. Dodaję dla pewności niemożności wyjaśnienia moją tajemniczą naturę. "Kopernik była lesbijką" W końcu mówi się o tym na głos! Brawa dla Ciebie :)

Gość mięso mięsa
Ktoś musi przełamać tabu zmowę zapomnienia coming out odbrązowionych postaci jest nieuchronny jednak...

Gość mięso mięsa
Słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał na dnie Oceanu (na razie nie wyjawię którego) rozciąga się połać jest tam ciemno i zimno... jesteś gotowa słuchać dalej..?

Tak! No chyba, że grozi mi jakieś niebezpieczeństwo. Bo ja tylko kruchą kobietą jestem :) Mam tylko nadzieję, że skończysz... hmmm ciekawie :P

dlatego MOŻLIWA jest teoria z bajki kod leonarda da vinci... dobrze, że ktoś zaczął mysleć na tym forum

Gość mięso mięsa
...skończę..? nie, to niemożliwe! ale już z lekka tylko, konturem cienia zarysowany kształt prawdy przetnie Twoją ostrość widzenia i gdy oślepiona znów otworzysz oczy nie uwierzysz jak mogłaś uważać mgłę za przedmiot w niej pomieszczony... czekaj...

Gość żoną Kaina jest Lilith

Mięso tu należy coś sobie wyjaśnić! "Czekaj..." Jeszcze raz przypomnę... mówisz do kobiety :) z natury niecierpliwej. Miałam uważnie słuchać, więc... objawiaj Prawdę, nie zwódź mnie! "przetnie Twoją ostrość widzenia" To już się stało. Jestem krótkowidzem :O :D Ale do rzeczy! KONTYNUUJ ! KONTYNUUJ.......... ile przewidujesz na oko odcinków? I w jakich odstępach czasu? :)

Gość ?fffffffffffffff kl
temat "na czasie" :D

Gość skąd się wzieła lilith?
w takim razie ;)

Gość jestem chyba nienormalna
skoro wszyscy pochodzimy od adama i ewy , jestesmy dziecmi z kazirodczych związków bo wszyscy jesteścmy rodziną- mamy tych samych przodków- wiec czemu bóg sobie zaprzecza mówiąc, że grzechem jest obcowanie płciowe z rodziną-kazirodztwo??:O:O:O

Gość ja twoje
dobrze to ujęłaś - jesteś nienormalna

Gość jestem chyba nienormalna
wiem, uczęszczam na terapię do kwaśniewskiego:O:O

Gość pogubiona ona
prawdopodobnie ze swoją siostrą