Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholerabywziela

Dlaczego on to robi?!

Polecane posty

Gość Cholerabywziela

Poznalam na imprezie tydzien temu faceta. Od razu mi powiedzial, ze kilka miechow temu rzucila go narzeczona dla innego. Pomyslalam spoko, szuka pocieszenia tak jak ja, poza tym za pol roku wyjezdzam na zawsze wiec i tak nie ma sensu sie angazowac. Codzienny kontakt, po drugim spotkaniu seks (nie planowalam tak wczesniej no ale tak mnie rozpalil ze nie moglam sie oprzec ;-) ) Jednak jego zachowanie mi nie odpowiadsalo. Rzadko mnie przytulal, nie mowil mi nic milego i ogolnie byl oziembly, czasem nawet dosc beszczelny. Wiec po paru dniach ja do niego nara. Zaczal wydzwaniac, chcial rozmowe no to poszlam. Ponad godzine tlumaczyl dlaczego taki byl przekonywal, przepraszal i zapewnial, ze traktuje mnie powaznie, ze go boli to ze ja mysle ze on jest chamem itd. i ze od teraz bedzie inaczej. Cos we mnie peklo, w koncu tez nie jestem z kamienia i dalam mu druga szanse. Spotkalismy sie na imprezie jeszcze tego samego dnia (ja bylam ze swoimi znajomymi, on ze swoimi, nie planowalismy wspolnego wyjscia). Cieszylam sie na jego widok a tu...zlewka. Wolal sie bawic z kolegami, do okazjonalnie do mnie przychodzil mimo ze go zaprosilam do naszego stolika. I jeszcze przy mnie obczajal perfidnie innego laski. No to ja wyszlam z tej imprezy. Na drugi dzien oczywiscie propozycja spotkania a ja na to ze po wczorajszym jest definitywny koniec. I znowu, prosba o spotkanie, rozmowe. Kurwa przesz to oczywiste ze on ma mnie gdzies! Ja bylam w koncu tak zdesperowana, ze zaczelam go prosic by mi dal spokoj skoro mu nie zalezy, ze dosc sie juz nacierpialam. On on dalej, ze chce szczerej rozmowy ble ble ble. Czy on ma cos z garem czy o co chodzi bo nie ogarniam :-(

Gość dorosla jestes faktycznie
po drugim spotkaniu seks... niezle...

Gość Brudne gacie
i to wszystko w 1 tydzien :) tyle sie nacierpialas dziewczyno ile ty masz lat:O

Gość Cholerabywziela
po drugim spotkaniu seks... niezle... a co komu do tego? Moge robic co mi sie podoba! Uprzedzajac twoja odp. nie pytam dlaczego mu na mnie nie zalezy tylko dlaczego on tak za mna lazi i mnie meczy, wciska kity mimo ze mu nie zalezy.

Gość beszczelny
ło matko :o bezczelny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Cholerabywziela
Nie chodzi o to ze sie nacierpialam przez niego w ten jeden tydzien tylko ogolnie dotychczas. A przez niego nie cierpie, on mi raczej robi kaszane w glowie i zastanawiam sie dlaczego.

Gość po co ci swir
Normalnych jest wielu.

Gość Cholerabywziela
Czekam na normalna odpowiedz, wszyscy sie czepiacie szczegolow. Wiem ze wszystko dzialo sie w ekspresowym tempie ale takie rzeczy sie zdarzaja.

Gość Cholerabywziela
Po co ci swir. Po nico. Tylko nie wiem co mu powiedziec zeby sie odczepil.