Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelus21

Piekna piosenka

Polecane posty

Gość Ewelus21
Jestem landrynkowa laleczka barbie i daje zelusiom na zabawie za przewoz bmw po tuningu:D zaaaaaaaaaaaaaaaal

Gość Ewelus21
Podszywacze-won!!!!! a czemu to wg ciebie nie jest muzyka? tam jest gitarka i inne instrumenty

sluchaj, kazda myzyka odpowiada poziomem sluchaczowi; skoro ta muzyka do ciebie przemawia, ja rozumiesz i jest na twoim poziomie to ok, przeciez nie ma w tym nic zlego :) ja nie oczekuje od ciebie niczego wiecej w temacie muzyki.

"gitarka i inne instrumenty" to nie muzyka, muzyka to talent i piekno, a tu tego nie ma, ani jednego, ani drugiego. Muzyka porywa tłumy i jest ponadczasowa, a to gówienko za rok nie będzie dla nikogo nic znaczyło.

Gość Ewelus21
hm...to co mozesz o mnie powiedziec przez pryzmat muzyki, madralo?:D

Gość kto znaaaaaaa
jethro tull aqualung? locomotiv breath?

Gość kto znaaaaaaa
taka muzyka trafia do serca!

Gość Ewelus21
tia? to wyjasnij mi na czym polega fenomen Marcina M. z Boysow i miliony fanek pomimo tego,ze facet jest dobrze po 40 i ma zonke?:)

ze reprezentujesz poziom typowego tekstu piosenki disco polo. co tu duzo mowic ?

Gość Ewelus21
I tu sie mylisz:) nie jestem plastikiem zadnym.nosze sie jak wiekszosc kobietek:D czytaj normalnie

jaki fenomen? co to za facet? ja go nie znam, ale ty pewnie nie znasz Boba Dylana, poprostu prezentujemy inny poziom. A moze i ma tłumy fanek, takich jak ty, kto wie?

Gość Ewelus21
Dziekuje:) ladniutka

Gość kto znaaaaaaa
ja mam do disco polo takie podejście że nie da się tego słuchać dla siebie, dla muzyki samej, można jedynie na imprezie potańczyć...

' kto znaaaaaaa ja mam do disco polo takie podejście że nie da się tego słuchać dla siebie, dla muzyki samej, można jedynie na imprezie potańczyć...' --- disco polo dopuszczam TYLKO i wylacznie na weselach, kiedy masz tyle wody pod reka, ze nawet dasz sie zaciagnac jakiemus nie widzianemu od setek lat dziadkowi/wujkowi do tanca ;) :D

Gość Ewelus21
az mi wstyd...wsluchaj sie w piosenke. 'I Bogu dzis w podziece oddajmy nasze szare zycie zle'- to jest wg ciebie kicz? nie, to wyraz czegos glebokiego,tego,ze czlowiek moze w muzyce wyrazic wdziecznosc...

Gość kto znaaaaaaa
jak siadam wieczorem żeby coś posłuchać dla zmysłów i żeby poczuć ukojenie to włączam king crimson albo jethro tull, albo tool a

' to wyraz czegos glebokiego,tego,ze czlowiek moze w muzyce wyrazic wdziecznosc...' -- taaak to jest tak glebokie, ze az musze zalozyc szpilki zeby sie nei zamoczyc ....

chyba nie sadzisz, ze mam chęć wsłuchiwac się w to coś? poczytaj tekst (bo wiem, ze wysluchanie wartościowej piosenki jest ble) piosenki Dylana, którejkolwiek. To był poeta, muzyk, poczytaj teksty pink floyd, doorsow. Przekonaj sie jakim Morrison był poetą, a potem wyjeżdzaj mi z tymi pseudo pięknymi tekstami z disco polo...

Gość Ewelus21
to trzeba czuc

Gość kto znaaaaaaa
I Bogu dzis w podziece oddajmy nasze szare zycie zle! ALE KICZ!!!!!!!!!! CO DRUGA PIOSENKA MA TAKI TXT!!!!!! BEŁTAĆ SIĘ CHCE!!!!!!! HAHAHA GŁEBOKIE JAK MUSZLA W KLOPIE

Gość kto znaaaaaaa
sinaju! TOOL TO BOGOWIE! nie kapela