Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Złoty

To ja Złoty pisze

Polecane posty

Sabide Chyba tak :) bardziej do tego Twojego nicka bylem przywiazany :) Kiedys rozmawialismy z Toba lejdis i Depeche :)

Pani_Sedesee_oryginal zlociutki i twoj dziala? Wszytko mi rewelacyjnie działa :P ;)

Najlepiej Sabide ostatni wers zostaw :) Jest prawdziwy, ale przez wielu idiotow nie dostrzegany i dlatego tulu ludzi jest nieszczesliwych.

a duzo lepiej....jakos leci:) a jak u ciebie....? zycie potrafi platac nam figle....

Ja z babcia teraz siedze :) sama w domu zostala i ktos musial sie nia zajac przez 2 tygodnie, a miala 2 zawal wiec musze byc na kazde zawolanie :) u mnie jest w sumie wszystko ok probuje sie na sile zmuszac zeby nie marnowac czasu tylko uczyc sie juz na studia i sporo czytac czegos co mi przyniesie cos dobrego :) Ciesze sie, ze Ci sie lepiej uklada ;) I bedzie jeszcze lepiej ;)

Sabide to chyba dobrze ze nie ma żadnych problemów? :P ;) i nigdy ich nie miałem :P ;)

doktorku mi przez caly czas,dzien w dzien ...ech :) coz poradzic :) zlociutki...nie wkurzaj Madzi ....:P:P:):)

o chyba dobrze :) ja dzieki tym figlom nie jestem samotny ;) Wiesz jak zycie nie jest monotonne to jest piekne :) kazdego dnia dzieje sie cos innego :) A Ty Sabide masz juz kogos jesli spytac moge :) ??

wlasnie mam dziwna sytuacje ale to nie do opisywania tutaj moj najlepszy terapeuto :):) mam tu szpiegow :P:P:P zlociutki gdzie te cale twoje zainteresowanie moja osoba ?? opadlo :P:P

Madziu a my się znamy? :P ;) Czemu się denerwujesz? :o :o :) chyba by było gorzej gdybym nie mógł :o :o :o :D :D

zlociutki tak mam na imie juz sie znamy :) milo mi madzia jestem vel pani sedesee :) doktorku kiedys popiszemy o tym ale nie na forum :)ok?

przecież mi nic nie opadło :o :o :o wręcz przeciwnie :P ;) własnie stoję :P ;) a skrzynkę dalej mam pusta :o :o :(

stem jeszcze diagnosta Sabide :) tak o mnie mowia w tvp o 20.40 :) Ja w sumie tez mialem dziwna sytuacje :) moja dziewczyna pierwsza do mnie zagadala i to w takiej sytuacji, ze ciezko nie uwazac jej za figiel :), a tu cos na polepszenie humoru dla samotbych :) http://www.youtube.com/watch?v=UvadOfy3e7Y&feature=related Kolega mi to wyslal myslalem ze wyjde z siebie i stane obok :) Ja szpiegow nie mam, ale tez mam 2 nick, a szpiegowaniem zajmuje sie sam :)

Sabide Ok mozemy o tym popisac :) pitus166@interia.pl :) jak mozesz to wyslij mi gg to jutro popiszemy :) dzis na gadu nie bardzo moge bo mnie babcia co chwile wzywa masakra :o, ale jutro musimy sie jakos zgadac bo przyjezdza wujek i bede mial troche spokoju :) napisz na mail to potem odpisze :)

pphotomodelss@googlemail.com doktorku jak bys mial ochote to zawsze mozemy pogadac:) zlociutki nadal stoisz :D:P

no to teraz milej choc lubie pisac do ciebie doktorku :P:P:P doktor-sadysta:P:P:P