Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Złoty

To ja Złoty pisze

Polecane posty

tez lubię zwiedzać :) zawsze jakaś niespodzianka się trafi :P ;) A mąż śpi :P ;)

hehehe :P a gdzie doktorek sie podzial :D a wlasnie jak ja mam na was liczyc jak wczoraj sobie poszliscie i ja tu calkiem sama bez ochrony zostalam :P:P:P dobrze ze kotek byl na skype i mnie pilnowal :P:P:P

zaraz tez idę spać :P ;) kto na skajpie? :o :o :o Wyślij mi na meila zdjęcia z konferencji :P ;)

"nie dam ci mojej foteczki " ktoś jest bardzo niemiły :o :o :o :o :( Jak mi wyślesz będę Ciebie całował po stopkach :P ;)

83 może być nie jest najgorzej :P ;) bo ja wyglądam młodo :P ;) nie boj się jestem bardzo dyskretny ;) wybierz fotkę i wyślij ❤️ jaki masz kolor oczek?

tak to jest ze laski są zajęte :o :o a pasztety zwykle wolne :o :o :o dobra idę spać Dobranoc 🌻 Ps. Życzę szczęścia z idealnym kochankiem, dziwie się tylko czemu nie robicie fiku miku ? :P ;) może bolca nie ma? :o :) :D

Moja Pani_Sedesee_oryginal jestem :) :) :) jak na inżyniera przystało ma wyznaczone godziny snu :P ;) muszce się trzymać grafiku !! :P :) :) Wsuwam CI język do ust... namiętnie całuje... 👄 👄 ;) raz !!dwa!!!! pobudka !!! http://www.youtube.com/watch?v=VRi1pDvILEU słuchać i ślepia otwierać!!!!