Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieragore

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Czesc, mam 21 lat, nie mialem nigdy dziewczyny i NIGDY nie bede mial gdyz jestem karlem, bo mam 168cm wzrostu, sprawy rodzinne = tragedia. Czy mylelibyscie w takiej sytuacji o samobojstwie?

Gość jesteś żałosny
Nie dlatego, że masz 168 cm, ale z powodu tego, co tutaj piszesz. Wyobraź sobie ludzi, którzy mają 120 cm wzrostu i z tym muszą żyć, a nie pieprzyć głupoty na kafe! Ich ciężko dotknęło życie, a Ty jesteś tylko niewysoki i na mózg Ci padło.

Gość tututu
weź się za siebie życie przed Tobą :) a 168 to nie tragerdia -ja mam 163 i wiekszosc moich kolezanek am kołom 160 więc to nie problem

a czy majac ten moj zalosny wzrost moge starac sie o jakas grupe inwalidzka? Codziennie mysle o tym jaki zalosny jestem, nie chce mi sie juz nic :(

Gość przy tym wzroscie
to nawt do wojska by cie wzieli

168 i Ty niby karzeł?? weź mi tu karłów nie obrazaj! mam 2 kumpli ktorzy nie maja nawet 165 cm i sa zajebiscie usmiechnieci i zadowoleni z zycia. jeden z nich ma co chwile inna panienke taki z niego lowelas.. a Ty marudzisz..

Gość traaldvknmdfob
Samobójstwo? Zwariowałeś?? jest dużo dziewczyn-kobiet niskich...np ja mam 165;) a często widuje dziewczyny niższe od siebie

No bez przesady ;)) Twój wzrost nie jest żadną przeszkodą, jest mnóstwo dziewczyn niższych od Ciebie więc masz w czym wybierać ;))

Najgorzej tak sobie pomyslec, ze ma sie jedno zycie i juz do konca bedzie takie przesrane. Tak wiem, ze jest wiele dziewczyn nizszych ode mnie, nawet nie czesto widze jakies wyzsze, ale to nie zmienia faktu, ze nawet taka nizsza nie spojrzy na takie cos, bo kazda chce miec normalnego chlopaka. Czytajac Wasze odpowiedzi wszystko wydaje sie byc takie latwe.