Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diddus

Mam ochote

Polecane posty

Gość diddus

sie zabic... ale niestety nie mam odwagi bo wierze w boga i niechce isc do piekla. Ale on wymysla przeznaczenie, wiec czemu wymysla takie ze ludzie sie zabijaja. To wszystko nie ma sensu a ja coraz bardziej glupieje przez swoje popierdolone zycie ze z dnia na dzien staje sie coraz glupsza i mysle nad tym by sie utopic. HUJA TO WSZYSTKO WARTE!!

Gość
samobójstwo z wiara, jest sprzeczne czegos musisz sie wyzbyc

Gość yyyyety
ja też mam ochote tylko że myślałam o wyskoczeniu z balkonu moje życie też jest do dupy i to bardzo

Gość diddus
Mam tylko 18 lat, co powinnam miec sile do zycia a ja mam tylko ochote plakac z nadzieja ze usne i nigdy sie nie obudze.diu vhuirtbgourtbgif wogule to chyba mam nerwice. Dzies rozpierdolilam se telefon ze zlosci.

Gość widac ze masz

Gość yyyyety
wszystko jest guwna warte wszystko mnie boli niemam przyjaciuł ojciec pijak matka tylko sie drze na mnie

Gość diddus
I tak tylko jestem molestowana seksulanie dziewczyna która nie umie dorosnac. Zaczelam wlasnie liceum dwu letnie ale nawet nie zapowiada sie na to bym je skonczyla z takim nastawianiem. Mam ochote se zroic na zlosc i przelezec w lókzu cale zycie tylko wiem ze pózniej tego bede zalowac. wogule to ja wszystko rujnuje a potem nad tym placze, Zreszta co za róznica. Chora psychicznie jestem i tyle.

Gość yyyyety
didus jak bym siebie słyszała tylko ja nie byłam molestowana ale w tym roku będe powtarzać 2klase liceum i w szkole mi nie idzie i wogule też wszystko rujnuje