Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etruska

Depilacja woskiem - nieskuteczna

Polecane posty

Gość etruska

Od jakiegos czasu co miesiac chodzę do kosmetyczki na depilacje woskiem okolic bikini, niestety zabieg ten jest nieskuteczny. Po pozbyciu się zaczerwienia (1-2 dni) gładka skóra utrzymuje sie maksymalnie przez 7dni. Nastepnie wloski odrastaja przez 3 tygodnie i znowu muszę iśc zeby miec spokoj i ladnie wygladac przez tydzien. Co poradzic? Bywalam juz u roznych kosmetyczek co odnioslo sie z takim samym efektem. Jeszcze nigdzie nie spotkałam takiekiego tematu, a na laser mnie nie stać. Pomozcie

Przecież to normalne, że w ciągu 3 tygodni włoski odrastają. Są za to cieńsze, słabsze i rzadsze. Ja od kilku lat robię woskiem bikini brazylijskie i sobie chwalę, jak dotąd to najlepsza metoda. Wosk nie usuwa owłosienia na stałe, a odrastające co 3 tyg. włoski to efekt tego, że w skórze mają one różną żywotność i fazy wzrostu.

Gość wjrj
zrób sobie laser, zrobiłam 1,5 roku temu tylko dwa razy i mam spokój do dzisiaj:)

Gość etruska
do Aeriane - przewaznie efekt gladkiej skory utrzymuje sie przez 3 tygodnie, u mnie trwa on maksymalnie do 7 dni

Gość Ewix 25
Naturalne metody są najlepsze Od kilku lat stawiam na pastę cukrową. Nie mam problemu z podrażnieniami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mirka 44
Moja koleżanka zrobiła sobie depilacje laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Mirka 26
Znajoma miała depilację laserem, jak dobrze zapamiętałam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Osobiście też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po pierwszym zabiegu zauważalne były efekty. To był świetny ruch. Nie uskarżała się na ból. Spektakularny skutek. Jeśli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to gorąco gorąco polecam. www.mapro.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/

Gość Sandra 26
Patrzcie! natknęłam się na fajną wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać według miast. Łatwa w obsłudze. Wystarczy wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wybrać gabinet kosmetyczny z depilacją laserową.

Gość gość
Najlepiej moim zdaniem umówić się na wizytę w Beauty Skin tutaj zaproponują najlepsze rozwiązanie, bez namawiania na coś konkretnego byle tylko najwięcej zarobić. Tutaj rzeczywiście dbają o pacjenta bo wychodzą z założenia że jeden zadowolony klient jest więcej wart niż sto ale nie zadowolonych...bo ten 1 zadowolony przyciągnie za sobą tysiąc kolejnych, tak to działa :)