Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HighContrast

Wielkie stopy...

Polecane posty

Gość HighContrast

Mam rozmiar buta 45/46 a bywa nawet, że 47[jak dzisiaj](!), a wzrostu 166!!! Co gorsza, moje stopy są jeszcze strasznie chude, więc bardzoo cieżko jest mi dobrać buty, bo jak już znajde rozmiar, to są za szerokie, i klapią lub odstają... Mam stopy większe od mojego taty... Na domair złego mam dopiero 17 lat, a gdy na wiosnę wyciąam jesienne adidasy, one okazują się za małe :( Kiedyś moja mama nosiła po mnie buty(!), teraz są na nią 11 rozmiarów za duże!!! Nie wiem po kim to mam, bo moja matka ma rozmiar 35, a ojciec 41 :( Normalnie mam z tego powodu kompleksy, jak mi się jakiś chłopak podoba to chowam przy nim stopy :( wiem , że to żałosne :( czy istnieją jakieś magiczne sposoby na optyczne zmniejszenie giry, albo chociaż zachamowanie jej wzrostu :( jak kiedyś zdjęłam w gościach buty, a gospodyni zobacztyła moje buty to gały jej wyszły z orbit! Jeszcze miałam taką głupią sytuacje dzisiaj, poszłam do Go Sportu, zobaczylam takie fajne buty, ale patrze, ze nierozmiary sa do 44, wiec pytam tej babki o mó rozmiar, a ona na to, ze takich dużych rozmiarów damskich nie maja :( masakra :( w koncu wybralam męskie halówki do pilki noznej o rozmiarze 47, zreszta nie mialam wyboru :( powtarzam masakra!!! dla mnie to koszmar, nawet sobie chyba nie wyobrazacie, jak to wyglada! Błagam Was,poradzcie co z tym fantem :(

Gość yyyyety
Ja akurat odwrotnie. mam 18lat 168 wzrostu rozmiar buta 36 mama 40 tata41

ja mam dosc spore stopy i zeby wygladaly na troche mniejsze kupuje czasem za male buty, potem w nich chodze po domu, zeby sie rozeszly. I jak juz sie rozepchaja, to i tak nadal wygladaja na male. :D Spij w butach za ciasnych, moze wtedy juz Ci nie urosna.

Gość pokaz te stopy
wyslij zdjecia swoich stop zobaczymy czy takie straszne jak to opisujesz

Gość hddhdhdhdhdhhd
pokazuje to sie kutasy patalachu!!

Gość pokaz te stopy
chyba och ujales