Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek z wąsami

Mam wąsy i żadna ładna dziewczyna nie chce ze mną być

Polecane posty

Gość Prawiczek z wąsami

Mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Od kilku lat noszę wąsy. Żadna dziewczyna mnie nie chce :( Lubię taki styl, wąsy kojarzą mi się z najlepszym rock'n'rollem i nie zamierzam się zmieniać tylko po to by podobać się dziewczynom. Koledzy z pracy się ze mnie śmieją, że wyglądam jak rolnik. A ja uważam, że mam prawo nosić wąsy i mam prawo być kochanym przez atrakcyjną dziewczynę :( W czym jestem gorszy od chłopaków, którzy wąsów nie mają? Kobieta ma mnie kochać takim jakim jestem. Dodam, że żadnej brzyduli bym nie chciał, gdyż podobno bez wąsów przystojniak by ze mnie był :) Dodam, że lubię hipisowski styl, dzwony, koraliki, w lato drewniaki. Długich włosów nie mogę mieć, gdyż jestem policjantem. Niestety w pracy tylko stara gwardia nosi wąsy, a młodzi koledzy się ze mnie śmieją i mną pogardzają. Jak wypisuję mandaty jakimś dresiarzom to potem z daleka słyszę, jak się śmieją ze mnie, że wyglądam jak Piłsudski :( Próbowałem ostatnio się umówić z ładną stażystką z działu pracowników cywilnych na komendzie, ale ona nawet nie chciała ze mną iść na koleżeńskie piwo :O Nie chcę golić wąsów tylko po to by podporządkować się gustowi dziewczyn. Ja lubię być sobą

no ale w dzisiejszych czasach same wąsy to obciach u faceta. wolisz zostac sam z wąsami czy poznac wreszcie fajna dziewczynę? wąsy były modne w latach 80-tych. daj spokój z nimi bo one uroku nie dodaja. wg mnie są obleśne! fuuuu :O

Jak słyszę u wąsach u faceta to przypomina mi się Adam Małysz :D :D

Gość a oczy mam nadal zielone
wąsy są okropne ble... jeszcze tylko brakuje wypłowiałej reklamówki w ręce i pożółkłych adidasów :O

Gość studentka2008
a podoba ci sie Nelli Rokita.ona ma ladna buzie ladna sylwetke a mimo to smiejasie z niej. moze lepiej poszukaj sobie dziewczyny podobnej do ciebie tzn. majacej swoj styl. tylko czy ona bedzie podobala sie tobie gdy bedzie odstawac od dzisiejszej mody? a poza tym nie wyobrazam sobie minetki od faceta z wasami.

Gość Prawiczek z wąsami
może to też dlatego że zamawiam piwo a raczej pięć podniesieniem ręki i zakładam sobie brunatny mundur który ma na ramieniu opaskę w kolorze czerwieni gdzie znajduje siębiałe kółko a w tym kółku fantazyjna czarna kokardka. Dodam także ze zaczesuje sobie grzywkęna prawo i podczas przemawiania gestykuluję energicznie. Czy to może byc przyczyną mojego niepowodzenia?

Gość Prawiczek z wąsami
To widzę, że dla was minetka jest ważniejsza od miłości :(

Gość Prawiczek z wąsami
Czyli mam golić wąsy? :O

Gość Prawiczek z wąsami
Ale to trochę bezsensu rezygnować ze swojego stylu dla kobiet :( Uważam, że mężczyźni z wąsami są dyskyminowani :O

Gość jmkbjh
A jak wygladaja te wasy ??bo jezeli sa normalne to nie wiem o co chodzi dziewczyna , czy kazdy musi wygladac jak facet z okladki i sugerowac sie moda ?, ale jezeli to sa wasy typu "meszek" lub kilka wlosow na krzyz (cos takiego jak mial Malysz) to jako facet wcale sie nie dziwie ze Cie nie chca bo to wyglada okropnie.

nie wiem czego ty oczekujesz że dziewczyna (atrakcyjna) ma z Tobą byc pomimo tego że się jej nie podobasz w wąsach?? Albo rybki albo akwarium. Ładna dziewczyna a Ty bez wąsów albo szukaj takiej której to nie przeszkadza. Twoje podejście jest troche egoistyczne jak dla mnie.

Gość Prawiczek z wąsami
Jak zgolę wąsy i kobiety zaczną się mną interesować to też będę was skreślał za drobne pierdoły :classic_cool: Za okulary, gram nadplanowych kilogramów itp. :classic_cool: Ja wam wtedy pokaże! :D

Gość mwojcik
bo nie nazywasz sie włodawiec zmien nazwisko i imie

Gość Prawiczek z wąsami
Oj interesować się mną na pewno zaczną, bo jestem policjantem, a mąż mundurówce to dobra inwestycja dla kobiety :classic_cool:

Ta, zwłaszcza, jak nadszarpnięte nerwy dadzą o sobie znać i żona będzie miała znerwicowanego męża psychola :P

Gość Prawiczek z wąsami
Jednak finansowo mąż policjant to pewna przyszłość dla kobiety :classic_cool:

Gość Prawiczek z wąsami
To znajdź sobie bezrobotnego :classic_cool:

Nie przesadzasz? Facet nie ma mnie utrzymywać, więc ja mam jego sponsorować? Żarcik. Pozbądź się wąsów, co jakakolwiek laska, która ocenisz w skali 1-10 powyżej dwóch zwróci na Ciebie uwagę.

Gość Prawiczek z wąsami
Wole być prawiczkiem do końca życia, niż być z brzydką dziewczyną :O Albo ładna, albo żadna :D

Gość buhahahahaaaaaa
znajdz sobie dziewczynę z woąsami taka na pewno będzie Cie chciała i będziecie bardzo dobrana parą

Gość Prawiczek z wąsami
Dzisiaj zgolę wąsy przed nocną służbą :D Ale teraz to wymagania do kobiet będę miał, że hoho ;) Dla mnie związek z atrakcyjną, budzącą podziw wśród innych kobietą jest dla mnie jednym z elementów planu życiowego :)

Gość Prawiczek z wąsami
Mam trochę krzywy nos, trądzik, zeza i kilka innych drobiazgów, ale to przecież nie są żadne wady :D No i zakola małe mam.

Gość alalalaikot
Facet ty to masz problem. Może najpier zgol połowe, moze która będzie cie chciała. To był zart. Wydaje mi sie, ze wąsy nie odstraszają lasek od ciebie. Na pewno jest jakaś inna przyczyna. To tak jakby łysy miał odstraszać dziewczyny i do końca zycia pozostać łysym prawiczkiem albo nosić perukę. Madra kobieta na pewno nie patrzy na wąsy, tylko na to jakim człowiekiem jesteś. Chyba ,ze te wasy sa nie estetyczne, umoczonew zupie, makaron na nich itp... Policjancie ile ty masz latek skoro twierdzisz, ze laski na wyglad lecą. ( chyba małolaty). I ilez ty zarabiasz, ze twierdzisz, że to przyszłość finansowa dla kobiety.