Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek z wąsami

Mam wąsy i żadna ładna dziewczyna nie chce ze mną być

Polecane posty

Gość prawiczek z wasami
taa, a wy za ile pracujecie? Pewnie za 600zł u jakiegos prywaciarza, ktora zaraz was moze wywalic, nie macie zadnych dodatkow nie to co ja! Np osttanio dostalem bilety do kina, i moge isc z os towarzyszaca na jaki film chce!!

Gość prawiczek z wasami
taa, a wy ciekawe zaile pracujecie, pewnie za 700zł u jakiegos prywaciarza, ktory zaraz was moze wywalic!! Nie macie zadnych dodatkow, nie to co ja. Np. ostatnio dostałem 2 bilety do kinai moge isc z os towarzyszaca na jaki film chce!

Gość ha ha tylko narazie
nie masz tej osoby towarzyszącej :PP i wczesna emerytura?? wow :P wszyscy co na nia ida i tak zapieprzaja potem, moj instruktor na prawko byl policjantem a w tamtym roku, mialam 17 lat, w ciagu miesiaca zarobilam 1200 zl, w podrzednej cukierni, w malym miescie,

Gość pieczucha
mnie faceci w wąsach smieszą, tym bardziej jak są młodzi....ble:/ to tak jakby jakaś ładna kobieta nie goliła się pod pachami i okolicach bikini i by paradowała po plaży w stroju, ciekawe jakbyś się na to zapatrywał....

Gość prawiczek z wasami
to sobie pojde sam 2 razy, przynajmniej 2 filmy zalicze za darmo, nie to co wy, za wszystko musicie placic, to raz, a dwa musicie placic tez za osobe towarzyszaca :D

Gość ha ha tylko narazie
wiążąc do tego co napisala pieszczucha, spotkalnyś dziewczyne, na plazy, w autobusie, przy wypisywaniu mandatu ;/ byla by sliczna, ale zaniedbana, polecialbys na nią??

Gość h ha narazie
pieczucha, przepraszam :/

Gość prawiczek z wasami
moim celem jest to zeby dziewczyny zazdroscili mi absolutnie wszyscy. Ma byc najpiekniejsza :D

Gość prawiczek z wasami
I nie może być rozjechaną dziwką z wielką dziurą, bo nie będę miał zadnej przyjemnosci :classic_cool:🖐️ Może być piękna, 18-letnia dziewica, najlepiej fotomodelka z dlugimi blond wlosami, blekitnymi oczami i biustem D - znacie takie? :)

Gość Prawiczek z wasami
Jestem hipisem i kocham innych ludzi, dlatego jako policjant chcę służyć ich dobru i bezpieczeństwo. Poza tym wielu starszych stażem policjantów ma wąsy i nikt się z nich nie śmieje i nie śmiał

Gość Prawiczek z wasami
ona-0 a po co mi brzydula? Kobieta ma mi się podobać :)

Gość agentka xxx
ty jakiś dziwny jesteś

Mam wąsy i żadna ładna dziewczyna nie chce ze mną być :D :D :D :D poprawiles mi humor :*