Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spartakus

takich gnojow co

Polecane posty

Gość spartakus

sie podszywaja i ublizaja to sie nie powinno wpuszczac tu w ogole!ale ja to mam w 4literach,napiszesz jakiemus dupkowi,ze jest glupi i pisac nie umie itp,a on ci pojedzie i mysli,ze tworzy.......wiesz jak tworzysz?jak ten pojeb z tel.co sie zglaszalna castingi a tam wszyscy sie smieli,no chyba,ze jego opoznieni kumple jak on to nie,a jak wychodzilto mowil,ze znajdzie sie jakis casting dla niego...taki pojeb jak ty...bo wiesz ,ze o tobie pisze .............powiem krotko-spierdalaj na szczaw.

Gość spartakus
targam końskie teleskopy w rytm piosenek Boney M. :classic_cool:

Gość spartakus
kurwa, znow ten chuj co sie podszywa. Ty szczawiu, przez ciebie właśnie sie zesrałem...

Gość spartakus
W przekonaniu, że od mojej misji zależą losy cywilizacji zachodniej, zakradam się w przebraniu Tatusia Muminka do willi Przemysława Gosiewskiego i tam robię ochroniarzom pana posła soczystego lodzika z gulgotem :classic_cool:

Gość pieprzone podszywy
a wlasciwie to jedna osoba, najczesciej, widac po stylu pisania i slowotwórstwa...zal.pl

Gość Podszywy wymiatacie
:D

Gość spartakus
spierdoliłam sie na szczaw co ułatwiło mi w doborze przypraw szczawiowej zupy :classic_cool:

Gość to juz jest oblesne

Gość pieprzone podszywy
By zwrócić na siebie uwagę otoczenia niekiedy spryskuję się niebieskim sprayem i ze ściśniętym odbytem staję w absolutnym bezruchu przy chodniku w centrum miasta, udając uliczny hydrant.

Gość GUT UND MOZTNEE
:D

ja pieprze ludzie! Wy nie amcie dystansu dotego forum!! dzięki podszywom jest ciekawie!!!!!!!!!!!!!!