Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUBIE 22

nigdy więcej

Polecane posty

Gość LUBIE 22

Ta, pracowałam jako opiekunka do dziecka 2 tygodnie. ( Miało byc 2 miesiące, ale mamusia zacżeła wydziwiać i wyszło, że 2 tyg.) Stawka miesieczna - 600 zł. Opiekowałam sie dziewczynką ( notabene rozwydrzoną do granic mozliwości) 6 razy: 3 razy w dzień po 13 godzin i 3 razy w noc od godziny 18 do godziny ok. 7.30, raz się zdarzyło do 9.30. Musiałam wstawać o 4.30 rano, dojazd zajmował mi około 40 minut z dwiema przesiadkami, bo rodzinka mieszka pod miastem. Przyszło do rozliczenia, zapłaciła mi tylko 300 zł o_0... Oczywiście zapytała się, ile chcę pieniązków. Ale suma 400 zł chyba nie była dla niej odpowiednia, mimo iz stwierdzilam, ze w tej sytucji powinna byc liczona stawka godzinowa a nie miesieczna. Byłoby ja na to stać ( dziani jak nie wiem), ale widocznie trzeba dla dziecka kupic jeszcze tone słodyczy ( mała jest otyła jak na swoj wiek) i nowe ubrania najlepszych marek. Jestem rozzalona i zdolowana.

coo 600zl? przeciez opiekunka za pelny etat bierze pod 2000! jak ty sie moglas w ogole zgodzic na takie pieniadze?:O

Gość LUBIE 22
Ta praca byla na pol etatu. A za godzine w moim miescie nie dostaniesz wiecej niz 5 zl.