Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minodłesp

Skokietuję atrakcyjną kobietę.

Polecane posty

Gość Minodłesp

Tak sobie pomyślałem, że może by tak spróbować dla zabawy odwrócić role na kilka chwil i podjąć się próby skokietowania kobiety. Atrakcyjnej - oczywiście. :-) Normalnie rzecz biorąc mężczyzna jest od tego, żeby kobietę uwodzić, zaś kobieta po to, żeby mężczyznę kokietować. Zobaczymy, jak to będzie, kiedy mężczyzna zamieni się z kobietą rolami.

Nie wystarczy, że świat i tak "samoczynnie" stoi na głowie? :-0

Gość Zapiataja
Ryba? Ty lepiej moje życzenia odbierz...

Gość Zapiataja
Tak jest, Zawsze Szczery. Ja "to" robię nagminnie.

hehe bardziej ciekawilo by mnie gdyby facet zamienil sie z kobieta i on stal przy garach,sprzatal,gotowal,pral ,prasowal a kobieta za niego wyszla by na piwko i mecz do baru:D to by dopiero musialo byc ciekawe doswiadczenia:Dhehe

Gość Zapiataja
Dziwisz się, Rybko, że "świat samoczynnie staje na głowie"? Wczoraj dostałem korespondencję od organizacji "Kościół w Potrzebie". Jestem - sic! jednym z zaledwie trzech tysięcy polskich katolików, którzy odpowiedzieli na apel poparcia Ojca Świętego Benedykta XVI... A statystyki upierają się, że jest nas, znaczy chrześcijan w Polsce ponad 30. milionów, z tego 10. milionów aktywnych...

Gość Zapiataja
Nie do końca, prywatna sekretarka. Nie widzę nic atrakcyjnego w chodzeniu do baru na piwo.

Gość Zapiataja
Cóż, prywatna sekretarka, skoro tak, wypada jedynie wyrazić kobietom ubolewanie, że zadają się właśnie z takimi facetami. Zaś co się tyczy kwestii atrakcyjności "przyjemności" barowych i zajęć kuchennych, zdecydowanie, przedkładam to drugie nad to pierwsze. Właśnie zastanawiam się nad eksperymentalnym składem farszyku do gołąbków z włoskiej kapusty. :)

Gość Zapiataja
Tak, Iftar, ale ochotniczek jak na lekarstwo...

Zupełnie off-topic'owo: Nie odbiorę dziś, bo dziś nie robię. :-P Nie wiem, skąd Twoje statystyki odnośnie liczby praktykujących chrześcijan w kraju. no chyba, że faktycznie "chrześcijan", a nie "katolików". Dobrze, że przeszkadzam, dyskutujcie tu sobie, a ja idę po trawę pod zielony parking. Adieu!

Iftar, jak widzisz, dotychczasowe znajome nie wystarczają. Psełdo wyraźnie ma nadzieję (i ochotę? ;-) ) na "świeży towar". :classic_cool: Psełdo, jak się chce "coś" skokietować, to trzeba wyjść i zapolować, a nie siedzieć i czekać, aż same przypłyną.

Gość Zapiataja
W tym, w czym należy Ojca Świętego popierać i chronić, moja miła Iftar. Mam nadzieję, że to rozumiesz. :)

Gość Zapiataja
:-) Dziękuję za dobrą radę, Ryba. Jednakowoż Twoja osobista postawa wskazuje dowodnie, że nie muszę nigdzie wychodzić... Wystarczy założyć odpowiedni "topik"...

Gość Zapiataja
(Swoją drogą, Ryba, przypominam, że Ciebie tutaj uż nie ma i że właśnie się udałaś w sprawie zielonej trawki.)

Rybko ;) psełdo - wybacz ale podczas mojej ostatniej wizyty w Kosciele nikt nie wspominła o jakiejś specjalnej akcji poparcia dla papieża. Więcz czuje się troszke nie w temacie...

Gość Zapiataja
Rozumiem, Iftar, że Ty sobie przypominasz o trosce o ojca dopiero wtedy, kiedy przeczytasz w gazecie lub usłyszysz w telewizorze, że wypada o tym pamiętać z okazji Dnia Ojca... Pięknie, nie ma co.

Gość Zapiataja
Mężczyzna nie boi się inteligentnych kobiet. Mężczyzna pożąda towarzystwa inteligentnej i mądrej kobiety całą swoją męskością.)

Rozumiem psełdo, że Ty o swoim wyjatkowym poparciu MUSISZ napisać na kafeterii, czując sie wtedy popierajacym lepszej kategorii. Gratuluje :P

Gość g.f.
To kobiety są mistrzyniami w kokietowaniu.Ja uwielbiam ten rodzaj flirtu.Bezinteresowny.I pozbawiony ukrytych podtekstów.Można kokietować i uwodzić ..z czystym sumieniem.:).A jeśli to flirt romantyczny?Tym lepiej.Jestem wtedy w niebie. A i uwielbiam być kokietowaną?Czuję się choć przez chwilę rewelacyjnie piękna..:). Ciekawa sprawa.Wyzwanie przed Tobą Minodłesp:).Znając Twe poczynania i nie skrywaną otwartość,wiem iż poradzisz Sobie świetnie. Zaczynaj.Kusić.Wabić.Wielbić.Mamić.Czarować.Żartować..

Gość g.f.
zawsze szczery Nieprawdaż?:).

Gość Zapiataja
Źle rozumiesz, Iftar, ale jeśli nawet, to co w tym złego? Czy "na kafeterii" jest rzeczą uprawomocnioną używanie wyłącznie neologizmów jak np. "Ojciec Śnięty"? Zważ moja miła również na fakt, że sprawa została publicznie poruszona pomiędzy starymi znajomymi. Co to, Iftar? Dlaczego publicznie nie mogłem porozmawiać z Rybą na ten temat?

Gość Zapiataja
Wesz co? G.f.? Skoro oboje to wiemy, że ja potrafię a Ty lubisz, to moje kokietowanie traci sens. Porozmawiajmy lepiej o muzyce.

Gość słona zuppa
Co to jest flirt romantyczny? wspólne wycie w świetle księżyca? hej Psełdo;)