Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjmow

Ile wziąć kasy za paliwo???

Polecane posty

Gość wjmow

30 km moj samochod pali 11 litrów gazu. Ile wydam na paliwo za przejazd taki? Ile kasy wziac od kolezanki??

A nie możesz wyświadczyć koleżeńskiej przysługi? Będzie mogła Ci się kiedyś zrewanżować.

Gość jakajaka
moze spalisz z 4l 🖐️

Gość wjmow
koleżanka się nie zna i mysli że auto pali 15 l benzyny/100, a co to jest gaz to ona nawet nie wie

Gość wózek widłowy
16,20zł. *80% rabatu dla koleżank- = 3,24zł. :)

Gość autorkaaaa
nie jestem nieuczciwa pytam sie powaznie ile zaplace za gaz:???? za 30 km jazdy???

jak jezdzilam z ludzmi do pracy to odleglosc 40km (w dwie strony) bralam 7zl od osoby, pozdrawiam

Gość jakajaka
ok 6zł

Gość jakajaka
ale mnie byłoby wstyd brac nawet te 6zł :D

Gość odpowiedz jest prosta
zaplacisz malo i tez byloby mi wstyd brac

Gość wjmow
koleżqanka mówi, ze najlepiej bedzie jak ona wsiądzie na rower a ja ją bedę holować, to wyjdzie taniej

w jedna strone mozesz wziac 4 zl ;) albo bierz tak jak za bilet doroslego w autobusie nna taka odleglosc i tyle, ktos bedzie jezdzil z Toba w lepszych warunkach i dojedzie przede wszystkim szybciej ;)

Gość przytnij na niej
powiedz ze pali ci 20 l na 100 benzyny, policz w obydwie strony, to przytniejsz na niej pare groszy ja na wszystkich przycinam i dobrze mi z tym

masz prawko więc masz co najmniej 17 lat i nie potrafisz obliczyć jaki jest koszt przejechania 30 km wiedząc, że auto pali Ci 11 litrów gazu?! :-o :-o :-o

jakajaka - rozumiem jak bierzesz osobe jednokrotnie, ok, nie musi placic, ale jak to sie powtarza, no to sama jako osoba pakujaca sie w auto chcialabym zaplacic, bo byloby mi glupio tak jezdzic za frajer

Gość jakajaka
tak, zgadzam sie jak podwiozę raz czy dwa to ok ale jak jezdzi ze mną moim samochodem notorycznie to dla mnie logiczne sie sie dokłada do benzyny chociażby za samo eksploatowanie i zuzywanie moich nerw ze musze jej słuchac :D, choc sama lubie 100razy wiecej jezdzic sama bo jest mi samej lepiej;)

Gość gość
Możesz zawsze zaoszczędzić na paliwie kupując je w alternatywnych miejscach jak np. www.auto-benz.pl

Gość gość
To zależy czy to podwozka jednorazowa czy np.codziennie do pracy. Jak jednorazowa to mozesz powiedzieć ze nic nie chcesz,albo ze kupi czekoladę i będzie dobrze,a jak do pracy to np.po polowie.