Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak////zarobic///

Praca przez internet. Kto zarobił?

Polecane posty

Gość jak////zarobic///

Jestem młoda mamą własnie wróciłam do pracy. Jestem pracownikiem biurowym i niejednokrotnie mam wolny czas dlatego chciałabym zapytac o jakies dobre i sprawdzone firmy w których mogłabym zarobic troche pieniedzy. Czy takie firmy w ogóle istnieją?

Gość jak////zarobic///
a jaka to firma była. Trzeba było spełnić jakieś kryteria?

Gość jak////zarobic///
o to musiałabym sie postarac o ksiazeczke eh bo takowej nie osiadam

Gość ja pracuję zdalnie przez
internet , ale jestem grafikiem komputerowym :p

Gość jak////zarobic///
moze głupie pytanie a gdzie powinnam sie udac zeby wyrobic taka ksiazeczke? co do grafika komputerowego to niestety brak zdolnosci w tej profesji sie u mnie przejawia:-) ale zajecie bardzo fajne

ja składuję stare czajniki bezprzewodowe i sprzedaje je na naszej klasie dumnym posiadaczom traktorów.

ooo nie, nie polecam biznesu nabiałowego, pełno mafii, nieuczciwe przedargi, łapownictwo.. pamiętam te czasy gdy sprzedawałm twaróg w wiaderkach po ogórkach kiszonych... ehh szkoda gadać :-o

ale z ciebie egooista...później taki czarnik bez atestu pełen wrzątku pęka komus w dłoni i co? eeeeeee bie robi się tak...hm a dużo sprzedajesz? może szukasz wspólnika? z moją smykałką marketingową i twoim talentem do składania czajników możemy dojść na szczyt!

sprzedaję ok 2000 sztuk miesięcznie, czajniki to świetny interes! I sama ich nie skladam, złapałam jeża i zmuszam go do niewolniczej pracy przy składaniu czajników :classic_cool:

Gość jak////zarobic///
dobre to z tymi czajnikami:-p a szczególnie ten artykuł

Gość heheale jazda
niezła ściema tylko dlaczego ktoś wierzy w takie brednie wirtualne długopisy łehehe

już moja w tym głowa, mam znajomości w instytucie czajnikarstwa, należę do grupy zrzeszającej sprzedawców czajników w całej polsce i za granicą, nic mi nie zrobią :classic_cool: dodatkowo mam lewe dokumenty upoważniające do handlu czajnikami w całym kraju i certyfikat sprzedawcy roku 2007 :classic_cool:

co prawda nie ale w handlu mam poza tym szybko się ucze i umiem zagotować wodę od kiedy mam 10 lat! no i jeszczę dysponuje prywatnym czajniczkiem z długą szyjką jakbyś miała ochotę czasem..więc chyba moje referencje nie są najgorsze?

Gość paulinaprojekt
Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić nawet spore pieniądze. Więcej informacji : paulinaprojekt@o2.pl

Gość DOCHÓD PASYWNY !!!
DOCHÓD PASYWNY !!! TUTAJ POD TYM LINKIEM NAPRAWDĘ SIĘ ZARABIA A NIE TAM PIERDU PIERDU, GDZIE SIĘ TYLKO MÓWI ŻE SIĘ ZARABIA !!! I TO PASYWNIE !!! PROSZĘ WCIŚNIJ LINK I SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ A POPROWADZĘ CIĘ KROK PO KROKU TAK ABYŚ MÓGŁ JUŻ PO NIECAŁYCH 2mc WYPŁACIĆ KASĘ ! https://megamoneyhybrid.com/index.php?ref=391 7