Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panstwo wybacza

Brak Okresu, test negatywny- co jest grane?

Polecane posty

Gość Panstwo wybacza

Witam! Chodzi o to,że ostatni okrem mialam 24-28 lipca. 28 sierpnia zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywnie, a okresu nie mam do dzisiaj.Dziwne,jest to ze pare dni przed spodziewana miesiaczka, mialam normalne objawy,wiec bylam pewna ze przyjdzie.Od soboty (29 sierpnia) Jestem chora, prawdopodobnie zapalenie gardla, caly czas mam goraczke albo stan podgoraczkowy.Wiec moje pytanie brzmi, czy moja nagla choroba mogla jeszcze spowolnic nadejscie oczekiwanej miesiaczki? Albo czy macie jekies inne podejzenia dlaczego jeszcze jej nie mam?Zaczynam sie martwic, jaka moze byc przyczyna,? narazie nie mam czasu isc do gina,pracuje od samego rana do wieczora,ale jesli dalej nie dostane to bede musia wziasc wolne i isc:/ Z góry dziekuje z aodpowiedzi.

Gość Panstwo wybacza
quiche lorraine Zadałam poważne pytanie, a Ty sie naśmiewasz! Kurcze czy tutaj nie ma normalnych ludzi?Czy wszyscy musza dopierdzielac?Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to siedz ciho:/

Gość Panstwo wybacza
Może powinnam zrobić jeszcze jeden test dla pewnosci wyeliminowania ciazy, jak myślicie?

Gość Panstwo wybacza
potrzebuje jakiejs rady, ratunku

Gość edrftghjkl
A ja nrmalnie w terminie dostalam okres.Noramlny tak jak zawsze.Ale od soboty zle sie czuje, boli mnie glowa, jest mi niedobrze.Wczoraj skonczyl mi sie okres.Zrobilam test jest negatywny a ja wmawiam sobie ze jestem w ciazy.

Gość Panstwo wybacza
Ja się ciąży nie boję,może nawet i bym chciała mieć bobasa.Mnie poprostu martwi ta sytuacja,że okresu dalej nie mam,pomimo że test wyszedł negatywnie. a okres nigdy mi sie tak nie spóźniał

Gość nataliiiiiiiiiiii
oj spoznia sie kilka dni i szalejesz mi sie zawsze przesówa o kilka dni .. im wiecej sie denerwujesz tym dłuzej bedziesz na niego czekała spojoknie :) bedzie dobrze

Gość Panstwo wybacza
kilka dni? tzn prawie tydzien dokladnie 6, nigdy nie mialam takiego opoznienia , 1 -2 dni to gora! zawsze co 28-30 dni mialam norlamnie

Gość nataliiiiiiiii
no ale jestes chora moze bierzesz jakies leki na to gardło i dlatego cos sie rozregulowało ??