Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniaaa/a

ty dalas rade?- ja tez dam- pokaze!!!

Polecane posty

a zawijasz je na czas ćwiczeń czy na noc bo różnie czytała??? a stosujesz jakieś kremy czy pilingi???

podczas cwiczen to mam takie piankowe spodenki - dzieki nim sie poce i szybciej spalam tluszczyk:)) uzywam pilingu z kawy, masuje sie szorstka rekawica co dzien, podczas kompieli leje sobie n przemian wode zimna i ciepla na nogi- poprawia ich jedrnosc/ ukrwienie... uzywam serum z Eveline 3D -oraz nowoc z Lirene " BODY ANTICELLULITE PROGRAM" - powiem ci szczerze ze zauwazylam poprawe :))

Gość zabawne
jesteście po prostu ŻAŁOSNE należy akceptować się takim jakim się jest odchudzasz sie by pokazać że jesteś lepsza? a myślisz że kogoś to obchodzi? tak naprawdę mają to w dupie taka motywacja jest zbyt słaba najpierw pokochaj siebie, zaakceptuj, dąż do elastycznego ciała poprzez ćwiczenia, zrezygnuj ze słodyczy, spozywaj mniej tłuszczów to działa-ROZSĄDNE PODEJŚCIE DO SAMEGO SIEBIE jedzenie samych owoców, warzyw mrożonych? HA HA HA HA!!!!!!!!! jesteście na bakier z wiedzą i nauką, biologię się olewało? stracisz na wadze, jasne-tylko że będzie to woda i elektrolity rezerwy tłuszczu tak łatwo nie odejdą

to widzę że naprawdę jeśtes przygotowana ja jestem zielona przy tobie;) to kiedy używasz tej foli?? a kremy tez używam ale właśnie rozważam ten piling kawowy + folia i ciągle nie wiem

Gość zabawne
krem? folie? a może zamiast wydawć pieniądze na za przeproszeniem GÓWNO ruszysz tyłek i zaczniesz ćwiczyć, chodzić i spacerowć? tylko to działa a w dobie kryzysu pieniądze sie przydadzą

zabawne-> jesli nie wiesz to nie wypowiadaj sie!!!! po pierwsze nie jem samych owocow i warzyw!!! niewiem skad to sobie wzielas!!! po 2 chudne sama dla siebie nie dla kogos i po 3 nie uwazam ze jak schudne to bede lepsza od kogoas- chcem to zrobic tylko dla siebie!!! nie mozesz tego zrozumiec????pewnie tez nie jestes idealna i zazdrościsz ze ktos wziął sie w garsc a nie jak ty dalej sie obiada!!! nie musisz na kogos najezdzac z tego powodu ze ma odmienne zdanie jak ty!!! sama siebie zaakceptuj!!!! bo ja nie musze bo mam silna wole i osiagne swoj cel!!!!

a skad wiesz ze nie cwicze??? wiesz co jestes zalosna osoba!!! nie chce mi sie z toba gadac!!! i znizac sie do twojego poziomu!!!! a kryzys mnie ominal bo nie siedze calymi dniami z d*a przy kompie tylko prcuje:))

apomea- ja wlasnie robie sobie piling z kawy a potem zawjam w folie na 30-45 min:)) spróbuj naprawde warto:))

Gość zabawne
skąd ta złość? i tu niespodzianka-uwierz mi wiem co piszę. Słodyczy nie jem od 6 lat, również 6 lat ćwiczę jogę. Sama na poczatku napisałaś że chcesz aby te zołzy zobaczyły- więc nie robisz tego tylko dla siebie a niby na czym polega Twoja dieta? Wg mnie nie ma czegoś takiego jak dieta- istnieje tylko zmiana przyzwyczajeń-najlepiej NA ZAWSZE

dobrze przepuszczalam ze jestes dziewczyna-stad ta zloscliwosc!! moja "dieta" polega na mz+wr+ zasady nie laczenia!!! najpierw przeczytaj wszystkie wypowiedzi a potem pisz takie glupoty jakie napisalas wyzej!!! i co z tego ze nie jesz slodyczy 6 lat?? ze cw joge?? co z tego?? nie rozumiem o co ci chodzi i co chcesz osiagnac piszac tu????

Gość zabawne
Twoje kompleksy i nerwowość daja o sobie znać. A to z tego, że chcę wszystkich uśwadomić, że żeby osiągnąć wymarzoną wagę i ją utrzymać trzeba sie zmienić, dorobić się nawyków, twardo trzymac się nowej drogi. Teraz się odchudzasz, osiagniesz wagę jakąś tam a potem co? Powrót?

a przeczytalas 2 strony wczesniej ze kupilam hula-hop, skakanke, zamowilam twister ze robie brzuszki i inne cwiczenia przeczytalas ????NIE !!! bo wyrwalas cos z naszej rozmowy i obrzucasz blotem nas!!! a po co?? ciesz sie ze zmienialas swoje nawyki zywieniowe i ze cw ta joge!!! superrrr!!! tylko nie obrazaj innych!!! ok??? niewiem czy chcesz sie przez to poczuc lepiej czy co ale to na prawde jest bezsensu!!! ps. a mnie nie musisz w niczym uswiadamiac bo ja doskonale wiem co robie i co zrobie!!!

Gość a ja nie
Głodowo wklęśnięty brzuch I z Photoshopu twarz To jest nasz ideał Który już długo trwa

a jesli mowa o kompleksach to chyba o twoich bo ja nie czepiam sie nikogo, niech kazdy robi co chce!!! a taka ty- niby bedaca na dobrej drodze daje dobre rady!!! pamietaj ze "krowa ktra duzo ryczy malo mleka daje"wiec zajmij sie swoim zyciem i nie mow mi co mam robic a tym bardziej nie licz mi kasy bo skoro ja wydaje to ja mam!!!nie biare od rodzicow, chlopaka itd tylko sama pracuje!!!

Gość zabawne
jeju! to trzeba specjalnych przyrządów?:PPPPPPPPP

Gość ZABAwne
patrzecie potrzeba specjalnych przyrządów? z głodu plujesz jadem

Soniu dziękuje Ci za boskie rady:* wypróbuje ten piling kawowy:) A to co ja robie z moją kasą to Cię nie powinno obchodzić. A żal widocznie tobie D..p ściska że Cię dopadł kryzys a nas nie i możemy wydawać na co nam się żywnie podoba:)

Gość zabawne
nie mam kompleksów a dwa to wiem lepiej a trzy mam doswiadczenie i myslę przyszłościowo

Gość zabawne
z psychologicznego punktu widzenia jesteście biedne a dążcie do ideału stworzonego przez tępych facetów może kiedyś przyjmiecie do świadomości to co macie w podświadomości póki co zachowujecie sie jak gimnazjalistki

idz dziewczyno leczyc swoje kompleksy gdzie indziej!!! a cwiczac swoja joge zastanow sie troche nad soba i nad swoja wewnetrzna harmonia!!! 🖐️

to dziękujemy i naszej przyszłościowej i doświdczonej koleżance że zabrała głos w naszej sprawie przyjełyśmy do wiadomości i dziękujemy ;) a teraz pozwolisz my "gówniary" zajmniemy się swoim niedojżałymi dążeniem do wyznaczonego celu.

Gość zabawne
GDYBYŚ TY NIE MIAŁA KOMPLEKSÓW I SIĘ AKCEPTOWAŁA NIE PISAŁABYS TU RZECZY PT "ODCHUDZAM SIĘ FAJNA ZATEM JESTEM?!"

Gość zabawne
PISZE SIĘ NIEDOJRZAŁE czasem słownik nie gryzie

apomea- nie ma za co🌼 dokladnie tak jak napisalas, jakas biedna dziewczynka ktora kryzys dopadl chciala sie dowartosciowac plujac na nas:))hehehe. znam jeszcze doskonaly sposob na piling domowy z cukru, znasz???

wiesz co spotkałam się z tym gdzieś tam ale nie zagłębiałam się. Ale z chęcią się jeszcze czegoś dowiem więc słucham??:) a przepraszam widzisz taka ze mnie nie doświadczona gówniara że nawet nie widzę swoich "ortów"

Gość ZABAWNE
CIEBIE DOPADŁ KRYZYS WIELKIEJ DUPY I BĘBNA JA MAM FIGURE MODELKI I KAŻDY MI PŁASKIEGO BRZUCHA ZAZDROŚCI MIAŁAM NADZIEJE ZE SĄ TU OSOBY BYSTRE I WYKSZTAŁCONE WIDAC PLEBS UMIE INTERNET OBSŁUGIWAC

piling cukrowy również jest rewelacyjny- bierzesz np 5lyzek cukru mieszasz z żelem pod prysznic( moze byc oliwa z oliwek, balsam , krem) i masujesz sobie cialo ok 4min potem spukujesz kremujesz i masz cialko super gładkie!!! wypróbuj sobie to na dłoniach a efekt cie zadziwi:))

to co Ty tu jeszcze robisz zniżasz się do naszego poziomu aby prowadzić z nami konwersacje??? Najwyrażnie nie jesteś tym za kogo się uważasz. Wiem prawda w oczy kole :) a przetestuje i to że też można takie cuda tworzyć samemu:) jeszcze masz jakieś rewelacje dla mnie???