Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniaaa/a

ty dalas rade?- ja tez dam- pokaze!!!

Polecane posty

mam jeszcze jeden ale do twarzy: Peeling z płatkami owsianymi. Do 3 łyżek rozdrobnionych płatków owsianych dodaj 1 łyżkę miodu i sok z połówki cytryny. Wymieszaj dokładnie i wstaw do lodówki na 30 minut. Po wyciągnięciu dodaj 1 łyżkę mleka. Wymieszaj i nakładaj na oczyszczoną wcześniej dokładnie skórę twarzy. Masuj najlepiej nad wanną, brodzikiem, lub umywalką przez 5 minut. Pozostałość papki owsianej nałóż na twarz i pozostaw na 15 minut. Po tym czasie zmyj letnią wodą.

jeszcze raz dziękuje :) a swoją drogą jakoś cich tu teraz gdzie się podziały dziewczyny z pierwszych stron topiku???

ignorancja- dolaczy do nas w poniedzialek pelna para- bo teraz prawdopodobnie w ten weekend ma impreze i nie chciala zaczynac dieety- zarezerwowala sobie miejsce u nas:))heheh - ale tak to czasami pisze:)) dobra lece zrobic sobie obiadek bo juz po 14 a potem z pieskiem na spacer 🖐️

juz jestem:)) na obiadek zjadłam sobie 2 średnie golabki oszukane z ciemnym ryzem polane podgrzanym sokiem pomidorowym z łyżką jogurtu nat 0%. bylam z pieskiem na spacerze ale rozpadało sie wiec musiałam wrócić niestety:((

Gość Jasmine19
hej dziefuszki jak tam dzisiaj? kupilam to hula hop:D nawet fajna sprawa hehe dieta mi dzisiaj spoko idzie i sporo ruchu mam, nawet, co niewiarygodne, wstalam z rana i poszlam biegac ;) kurcze ciekawe ile to potrwa, bo ja len z natury jestem. Wymyslilam dzisiaj ze na kolacje bede jadala zawsze bialko, chudy nabial czy rybe. gdzies czytalam ze to jakos tam metabolizm napedza. A ja tez mam psiaka :D tylko moj to len patentowany i dzisiaj w polowie drogi schowal sie w krzakach...i nie chcial lezc niemota...ale spacer zaliczony no ;) pozdrawiam

Gość Jasmine19
aa i jeszcze mialam zapytac...jaka herbate pijecie? zielona czerwona czy jakies te takie dziwne rozne typu Figura Slim itp.??? i co z kawa? ja to z mleczkiem kawke ubostwiam wrecz ;)

Jasmine19- to fajnie ze zaczelas cwiczyc i na brak ruchu nie narzekasz:)) ja rowniez staram sie jesc na kolacje bialko leczn ie zawsze mi to wychodzi:P herbatke pije czerwona i zielona (wiecej czerwonej bo mi smakuje bardziej) ale lepsza jest zielona ( dziaanie ma lepsze). ja mam herbatke Pu-rrh. ale sa rozne rodzaje i firmy:)) dobra u mnie deszczyk przestal padac wiec lece z psiakiem na spacer- bo jak padalo to nie chciala isc:)) boi sie deszczu:))

Gość Jasmine19
a jakiego masz psiaczka;) ja jorka upartego jak osiol...ale i tak jest sweet hehe no ja tez lubie czerwona wlasnie, ale zwykle pije tak na przemian jak mi sie znudzi jedna :) ide spac...ciekawe czy jutro z rańca zwleke sie z wyrka pobiegac czy cos :D a no zobaczymy... w ogole okreslmy cel, mam do zrzucenia jakies 10 kiloskow. 60 kilo mnie satysfakcjonuje, ale tak 4 na miesiac ponoc najzdrowiej

hej dziewczęta :) widze ze trzymacie się mocno, tym bardziej się ciesze heh mam nadzieje że topik nie podupadnie do poniedziałku:P u mnie już coraz więcej osób wie o mojej diecie którą zacznę także teraz nie ma już odwrotu hehe :D ehh a wy tak sobie gadacie o pieskach a ja musiałam 2 miesiące temu musiałam swojego uśpić.. :( no cóż bywa teraz spacery odbywam samotnie, w sumie to i lepiej bo ta moja to się zawsze za mną wlekła heh.. :)

Gość Jasmine19
o kurcze :( to wspolczuje...nieprzyjemna sprawa... No moj zwierzak to juz sie tak wycwanil, ze wie ktoredy chodzimy i czasem czeka bo wie, ze wroce za chwile do punktu wyjscia:D no to co bedzie nadrabial...menda. dzisiaj mi cholera bieganie nie wyszlo wrrr....przez ta pogode paskudna. ale i tak mysle o przejazdzce rowerowej gdzies blisko bo ten DESZCZ :/ milego dzionka dzisiaj pzdr. :)

ignoracja- kochana ty sie nie boj topik nie upaadnie do poniedzialku - caly czas bedziemy:))- no i czekamy tu na ciebie!! Jasmine19- moj to mieszaniec sznaucera z kundlem- ale taki kochany jest ze szok i uparty jak ja:)) a tak odnosnie diety to trzymam sie oki, wczoraj zjadlam ostatni posilek o 19 a o 24 poszlam spac wiec troszke mi burczalo w brzuchu- ale nie wiedzialam ze tak pozno bede sie kladla- kolacje zjadlabym pozniej!! dzis znowu wlazlam na ta nieszczesna wage- znow pokazala kg mniej- dodam ze waze sie z rana po przebudzeniu- nie wiem czy ona czasem nie jest zepsuta-kurcze ale w sumie brzucho mi zmalalo:)) buziole👄

jeszce raz dziękuje ;) piling (kawowy) rewelacyjny:) trzeba jeszcze te twoje dwa przepisy wypróbować :):):)

apomea- nie ma za co- a mowilam tanio i wesolo a sprobuj cukrowego:)) a jak tam dietka???

a spoko z nie jedzeniem nie mam problemu troche do słodyczy ciągnie ale daje rade. Tylko jakoś mało czasu wczoraj na ćwiczenia miała tak że tylko na skakance skakałam;/ a Ty widze ciągle zrzucasz te kilogramy;) ja się nie warze może tak za miesiąc ja wole widzieć znaczne efekty. Tylko te moje uda:(

sama jestem zdziwiona ze tak ze mnie leci:)) wiem ze to woda ale cieszy jak cholerka:)) udami sie nie przejmuj skoro cwiczysz i dietkujesz to powinny stracic swoja "wielkosc" - sa specjalne cwiczenia na uda wiec moze tego sprobuj??

wierze że się uda no pilates jest i na udai i na brzuch ale musze jeszcze czegoś poszukać. może tej foli też warto spróbować.

Gość Jasmine19
ja stosowałam kawowy peeling raz 2 lata temu powiem wam i dzialał ;) do tego imbir i cynamon, jakos w folie chyba...a i oliwa z oliwek. cellulit prawie niewidoczny i nogi szczuplejsze :D ale teraz jakos mi sie nie chce z tym babrac:D soniaaa normalka ze na poczatku tak leci, dlatego trzeba sie wazyc raz w tygodniu :) bo potem juz idzie wolniej i sie czlowiek zalamuje i mysli ze dieta nie dziala i odpuszcza sobie zalamany ;)

Gość Jasmine19
a co ćwiczycie? i jak czesto i po ile? ja proboje opanowac hula hop bo na ''boczki'' dziala ponoc ;) tylko mi spada ciagle wrrr...ale trening czyni mistrza hehe

Jasmine19- kochana ja sie nie poddam - nie ma takiej mozliwosci - tyle zachodu mialo by isc na nic?? o nie - nie tym razem:)) wiem wiem folia jest super:))

no nic to musze uwierzyć w tą folie:) Ja jeżdze na rowerku (ale podobno to rozbudowywuje mięśnie więc bardziej to robie bo lubie :)) skakanka (taki mój mały trening) naprawdę warto działa :) no i "pilates" wydłuża mięśnie co daje szczupłą sylwetke. To nie wiem czy działa bo dopiero od poniedziałku ćwicze. Jakieś sprawdzone ćwiczonka na biodra i uda by się przydały :) a co do hula hop może też zainwestuje ale trzeba przyznać że ciężko się tym kręci

hey dziewuszki:)) jak tam leci- jak tam z dietka, dajecie rade??? u mnie super- 3 mam sie diety i super sie czuje dzis zjadlam sn: 2 kromki ciemnego pieczywa+ pomidor+ ogórek o:kasza gryczna 1/3 woreczka +1lyz keczupu+ brokuly k:jeszcze niewiem- zastanawiam sie nad jakims bialkiem aha. i zmienialam sobie pory posilkow gdyz kolacja wypadala mi na 18 a to jest dla mnie za wczesnie bo chodze spac tak o 23.30-24 wiec bywalam lodna a do ego nie chcem dopuscic wiec kolacje bede jadla o 19.30-20:)) pozdrawiam:))

Gość Jasmine19
dobry wieczorek:) u mnie tez dzien zaliczony do udanych, trzymam sie planu. Na razie waga dla mnie odgrywa role drugorzedna przyznam sie szczerze :D Poki co nie moge dopuscic do kolejnego kompulsa...za wszelka cene musze jesc 5 razy dziennie. zreszta zauwazylam ze jak glodowke stosuje to jestem nie do zycia, a jak jem zdrowo to czuje sie o niebo lepiej...cos w tym jest hehe ja kolacje to tak 18 19 jem jak bardzo mnie ssie to sie klade spac ;) nie wiem jak wy ale ja mam najgorszy czas tak miedzy 16 a 18. jak sie wtedy czyms nie zajme to mi straaasznie chce cos zjesc NADPROGRAMOWEGO ;)

Ostatni posilek powienien byc spoz przynajmniej 3h przed snem wiec u mnie ta zasade zachowuje jedzac o 19-20:)) Moj najgorszy okres tez jest o 17-18- nieweim czym to jest spowodowane:((

hey hey🖐️ Kurcze ale dzis wstalam jakas zmeczona, masakra! Zle sie czuje ale to chyba przez ta pogode. Jesien zbliza sie do nas wielkimi krokami:(( Dietki sie trzymam ostro- wczoraj zero wpadek -mam nadzieje ze dzis przy sobocie tez nie bedzie zadnych problemow:)) pozdrawiam:)) ps.wstawac spiochy i meldowac sie:))

Gość Jasmine19
heloł ;) nie wstałam tak pózno zeby nie bylo :D bylam na takiej malej pielgrzymce dzisiaj wrocilam kolo 13, zmokłam niezle ;) a no idzie jesien niestety... dieta na razie ok;) chociaz mialam cholerna ochote na szarlotke ktora mama dzisiaj kupila...ale sie nie dalam:) zauwazylam ze jak sie zdrzemne w ciagu dnia to wstaje jakas wyglodniala :| niedopsz. no wlasnie sobota:D jak podchodzicie do piwa i drinkow na diecie? kurcze ciezka sprawa no...

hej:) moje subiektywne odczucia odnośnie alkoholu w trakcie diety są takie że moge wypić góra 2 piwa pod warunkiem że będę dużo tańczyć :D

Gość Jasmine19
jupi:D pocieszylas mnie haaa to ja lece wlasnie, bede duzo tanczyc to te 2 sobie zafunduje :D milego sobotniego wieczorku ;*

hehe podobno piwo wręcz przyspiesza przemiane materii więc w umiarkowanych ilościach i raz na jakiś czas na pewno nie zaszkodzi.. :) co do alkoholu mam dosyć luźne zasady bo za nim jakoś specjalnie nie przepadam i pije tylko wtedy gdy musze bo nie wypada nie pić :D natomiast co do słodyczy które uwielbiam ehh mam twarde zasady, albo wszystko albo nic, niestety dosłownie, niestety nie jestem w stanie się kontrolować i jedzenie słodyczy w umiarkowanych ilościach nie jhest dla mnie bo nie potrafię zjeść np 2 kostek czekolady.. jak tylko zaczne to pochłaniam całą, aż wstyd normalnie.. :( ehh dziewczyny nawet nie wiecie ile się słodyczy ojadłam przez te pare dni, jutro pewnie też zjem nie mało bo sie szykuje w końcu ta impra urodzinowa ehh chyba się załamie jak zobacze na wadze w pon ponad 80 kg.. :( 😭 to jest po prostu nie do pojęcia jak wielką władze ma nade mną jedzenie :(

Gość studentka za dyche jestes
chcem????a pozniej takie osly zostaja nauczycielkami i "nauczaja "-"co tu pisze"itp.