Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowana-frania

zrobmy pospolite ruszenie!

Polecane posty

Gość zbuntowana-frania

do wszystkich ,czujacych sie oszukiwanymi,wykorzystywani przez pracodawcow. zrobmy cos,zeby to zmienic! przeciez tak dluzej byc nie moze,zeby we wlasnym kraju byc tak wykorzystywanym, a przy tym zyc w biedzie,bo nasze prawo chroni tylko wyzyskiwaczy i zlodziei,a my sie na to wszystko godzimy. jesli sami sobie nie pomozemy,to z pewnoscia nikt z wyzej zajmujacych stolki tego nie zrobia,nie ma sie co ludzic,ze bedzie lepiej,bo nie bedzie,dopoki sami sobie nie wywalczymy godnego zycia. wzywam wszystkich zainteresowanych,dajcie pomysly na to,jak mozemy sobie pomoc. moze oskarzymy poprostu panstwo polskie za pogwalcenie godnej pracy i placy,do strasburga tych zlodziei trzeba podac i tyle.

Gość pracodawcaaaa
mozecie co najwyzej zrobic kupe buhahahaha

Gość no widzeze
wszystkim sie swietnie powodzi.

Gość taaaaaaaaaaaak
wszyskie szczekacze,tylko wymadrzac potrafia sie na temat kup,malych czy duzych fiutow,i narzekaniem jak to im ciezko,ale zeby cos zmienic,nooooooooooo to juz trzeba cos madrego miec do powiedzenia,a takich niestety-brak.

Gość pracodawcaaa
bo sie wszscy boicie wyleciec z roboty buhahahaha

Gość ja sie niczego
nie boje i moge sie obiema recami podpisac pod tym projektem,jakby wszyscy byli tego samego zdania co ja,to z pewnoscia pracodawcy-zlodzieje i nabijacze kiesy naszym kosztem,przysiedliby na dupie,ale niestety za malo jest takich osob,z ktorymi moznaby cos zdzialac. jak zwykle,krzykacze jak przyjdzie co do czego to spierdalaja z podkulonym ogonem,a za plecami szczekaja jak wsciekle psy,nienawdze takich ludzi-tchorzy,ktorzy chcieliby polepszenia bytu,wozac sie na plecach innych.

Mnie nie wykorzystują :P Nawet całkiem mi się dobrze pracuje, z małymi wyjątkami.