Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

Czy uwazacie sie za inteligentnych ludzi?

Polecane posty

Gość metaluffa

Ja tak, bo po prostu jestem, w testach iq wychodzi mi zwykle ponad 120 , i w ogóle inni ludzie sa głupsi ode mnie, zawsze bylam inteligentniejsza od innych, zawsze byłam bardziej ciekawa świata, miałam wiedze pozaszkolną i szybciej kumałam od innych itd.

Gość yyyyety
120! ha ha ha to wynik przeciętny!!!!!!! a ze mialas wiedze poza szkolną i szybciej kulas sie od innych niewinika to z inteligencji tylko z pilnosci zawsze znajdzie się ktoś głupszy od ciebie i ktoś bardziej inteligentny niz ty a z twojej wypowiedzi wynika ze jestes bardzo próżna

Gość metaluffa
ta, ja i pilność :D NIGDY nie odrabiam zadań, nigdy sie nie ucze i mam szkołę głęboko gdzieś, byle zdać Całą moją wiedze czerpie i czerpała, z interesujących mnie książek i internetu, bo mam szerokie zainteresowania. A wynik przeciętny to 100, tak jest ustalana skala, aby przecięciętny człowiek miał 100 iq A próżna nie jestem, po prostu wyznaje filozofie Fryderyka Nietschego.

Gość podobno tak o mnie mówią inni
ale w szkole byłam średnia, albo kiepska, większość nowych rzeczy chwytam w lot, nie mam zmysłu do techniki, nałogowo czytam książki z każdej praktycznie dziedziny (więc wiedze mam sporą, co ma się nijak do inteligencji) i mam marną inteligencję emocjonalną... pokręcona jestem ogólnie ciekawe, ile by mi wyszło na teście. kiedys widziałam takie testy. od razu mi się odechciało przy nich myśleć.

Gość metaluffa
lubię wąchać kozi ser

Uważam się za inteligentnego człowieka, jeszcze się na swojej inteligencji nie zawiodłem, ani w szkole, ani na studiach, ani w pracy. A już wiekowy jestem.