Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joana123456

teściową na stos!

Polecane posty

Gość joana123456

I się zaczęło. Wiedźma zadzwonila o 6 nad ranem - co by dzieci zdażyły do szkoły. Jasna cholera! Szkole mamy ulice dalej to i pospac mozna dluzej. Ale nie! Zadzwonila jeszcze przed 7 czy oby na pewno nie przyjechać autobusem i nie pomoc w odprawie dzieci. Niunka nasza najmlodsza idzie dzisiaj do 1 klasy - i babcia wziela sobie za punkt honoru zakup najdrozszych i najbardziej firmowych gadzetow. Myslelismy z mezem ze na tym sie skonczy ale ona nawet i do szkoly na zakonczenie apelu przylazla zobaczyc w jakim towarzystwie niunka bedzie sie edukowac :/ KOSZMAR!!! Zapowiedziala sie wlasnie na kolacje! RATUNKU!!!!

Gość zawieszony komar
ale zwała, nie ma to jak kochana mamuśka:D skoro jest taka dobra dla was to czemu nie zaproponujesz jej żeby zamieszkała z wami??:D

Gość joana123456
Prosto powiedzieć. Jajuz nie raz z domu wychodzilam jak sie tesciowa zapowiedziala kilka godzin wczesnie! W koncu zawsze mozna zapomniec. Ona odmowy nie toleruje! Charakterem i zachowaniem ludzaco przypomina mamusie Krawczyka z Miodowych Lat. Tylko wygla inny. Tez mila do przesady i taka MALO DOMYSLNA. Ehhhh :/

Gość zawieszony komar
skoro nie jest domyślna to trzeba jej powiedzieć co jes bo inaczej życie ci zatruje do reszty, takie żmije to plują jadem i myślą że bez nich nie dasz rady

Gość joana123456
Z telefonem ciekawy pomysł - tylko, że mąż jest lekarzem i swoją komórkę MUSI mieć na czuju. A jak nie na stacjonarny to teściowa się dodzwoni do synalka. Mąż? Kocha mame ponad wszystko, czasem odnosi sie do jej zagrywek z dystansem, ale czasem uważa, ze to ja przesadzam bo babcia w koncu kocha swoje wnuki ponad wszystko i powinnam to zrozumiec. Ale chwilami staje po mojej stronie. Matka sie obraza a za tydzien znowu jakby nigdy nic nasza wycieraczke okupuje.

Gość zawieszony komar
albo nie tak, proś ją bez przerwy o pomoc, żeby przyjeżdżała pare razy dziennie nawet i pomagała ci to wreszcie jej się znudzi i sama zacznie cię unikać;)

Gość joana123456
Koszmar to dość natrętne ale moze i cos w tym jest. Zacisne zeby i sprobuje :D zaczne od dzisiejszej kolacji :D

Gość joana123456
a w ogóle to sobie muszę sprawić na tesciową paralizator elektryczny - podobno kanadyjska policja uzywa bardzo dobrych :P

Gość oj znam ten bol
Oj znam ten bol. Moja tesciowa jest taka ""kochana"" ze mam ochote ja z milosci...... ududic :D. A co a jak a po co a dlaczego a czemu tak a czemu nie tak a za ilke a w jakim celu??? Grr. Kiedys zrobila inspekcje w mojje szafie i miala pretensje ze nosze stringi :D :D Powiedzialam ze jak bede w jej wieku to bede nosic barchany :D. Obrazila sie :D

Gość Heloooołł
Może przesadza z tym dzwonieniem, ale Wy tez niczego sobie.... może byście zauważyli, że to jej wnuki!!! babcie zasze żyją życiem wnuków, te prawdziwe przynajmniej!!! Cieszcie się, że wasze dzieci babcie mają.... To Wy powinniście byli ją uprzedzić, żeby przyszła na apel pierwszoklasisty do szkoły... wtedy by nie dzwoniła napewno rano... Biedna babcia, jeszcze musi się prosić by ucvzestniczyć w ważnych chwilach życia dziecka :/ Ja rozumiem, ze przesadzac tez nie mozna... ale jakbyscie dali oczuc ze wazna jest, i zaprosili na uroczystosc... napewno by nie dzwonila :/

Gość nie kumam ludzi
a czemu wy tak nie lubicie swoich tesciowych i tak na nie nagadujecie, ja swoja bardzo lubie, chodze z nia razem na zakupy, z corka i z tesciowa na spacery, bardzo lubie do niej jezdzic, ma bardzo duzy dom to jezdze pomagac jej go sprzatac, ona do mnie przyjezdza i mi pomaga, oczywiscie jak ze wszystkimi sa zgrzyty i nieporzumienia ale w takim przypadku powiemy sobie co myslimy obydwie i znowu jest normalnie, teraz np. siedze sobie z tesciowa na ogrodzie i sie opalamy i plotkujemy na mojego meza a jej syna

Gość zawieszony komar
nie kumam ludzi ale co innego jak teściowa ci pomaga a wbija się z brudnymi buciorami w twoje życie

Gość ona2076522
POPIERAM SWOJA TEZ BYM POSLALA NA STOS !!!!!!!!

Gość nie kumam ludzi
wiesz ale jak juz ktos wczesniej napisal babcie/dziadkowie zyja swoimi wnukami i moze np. trzeba ja nieraz zawiadomic o uroczystosci, poprosic o pomoc itd. ja osobiscie jak moje dziecko pierwszy raz zalatwilo sie do nocnika zadzwonilam do tesciowej, powiedzialo jakies pierwsze fajne sowo zadzwonilam, kupilam fajne ubranka zadzwonila itd. i ona mi sie sie nie wpiernicza dzwoni do mnie co jakis czas ale z pytaniem co slychac, co robie, ale generalnie uczestnuiiczy w zyciu wnuczki wie co sie dzieje i nie musi sama nachodzic itd. ale to moje zdanie

Gość joana123456
Kolacja udana :D Misja rozpoczęta ;) Póki co teściowa nie zwietrzyła podstępu :D Mąż takze :P zaprosiłam ją na jutrzejszy obiad - pomoże przy okazji prasować ciuszki (zebrało się tego) :D w końcu ona jest niezastąpiona sesesese ;]

Gość ja bym na stos autorkę
straszne złosliwe i drobiazgowe babsko - strach myslec, jaką sama bedzie teściową.