Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona22

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość onaona22

Mojemu facetowi juz chyba na mnie nie zależy.. Nie widzieliśmy się ponad 2 tyg , a jego to nie rusza , nie zaprasza mnie do siebie jakos specjalnie. Niby dzwoni ,ale rozmawia ze mną zdawkowo. Kiedys mi mówił jaka to jestem ładna itd ,a teraz to jest wymuszone , sam z siebie mi tego nie powie. Niby planujemy ślub ,ale nie wiem czy ma on jakiś sens. Kochamy się zawsze na szybko bez żadnych pieszczot poprostu jak mu sie zachce to ściaga mi spodnie i we mnie wchodzi.. tak jaby o mnie nie myślał kiedys było inaczej..

Gość kopnij go
w d**e!

Gość 123gsdf
zacznij nosic spodnice! bielizny nie ubieraj i wychodz tak na miasto ;) Ps. Zdradza CIe! na bank!

Gość onaona22
myślisz że mnie zdradza? Kurcze to faktycznie tak czasem wygląda, bo on tak lubi ten seks ,a jakos mu nie przeszkadza ,że do niego dlugo nie przyjeżdzam.. Poza tym czesto nie odbiera tel itd ,a mieszka w innym mieście

Mam podobna sytuacje ... kiedys bylo inaczej codziennie sie spotykałamz moim a tearz czasem raz na tydzien ... jestemzmoim bardzo dlugo i czasem myslezejestem jego przyzwyczajeniem .. zadko tak samo mi mowi czule słowka .. alecoz.....

Gość akawa
czasem trzeba się wysiakać i przechodzi