Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkoocchhaamm

a co wy na to?

Polecane posty

Fajnie by było gdyby wszyscy bywalcy tutejszego forum umówili się na spotkanie pewnego pięknego dnia w jakimś sympatycznym miejscu. To byłaby masakra, nie uwazacie?

Gość byly juz organizowane takie
spotkania :o przyszly 2 osoby a umawialo sie 50 :o pozniej wszyscy zmieniali nicki :o

Gość dobre i to
ze te 2 przyszły :D

Gość dziwnie by było
taka banda oszołomów

Gość ale to jeszcze nic
tutaj niby takie na luzie itp, a jak przyszły to długich kiecach po kostke i bialych bluzkach, babki po 40-stce :o

kafeteriusze w jednym miejscu? odbyło by się zbiorowe jedzenie kupy i przegrywanie życia oraz szukanie draży kokosowych w biedronkach, w stroju batmana :-o

Gość bueheuhehehhehe

zreszta wstydziochy to mało powiedziane. Okazuje sie, ze przecietny kafeteriusz to nieśmiała sierota, ktora potrafi sie wykazac jedynie na forum.

Gość dawno-temu
kiedys dawno temu jak bylem jeszcze mlodym chlopcem, nie bylo gg, czatow itd. byly cb radia, gadalo sie calymi nocami po kilka osob na kanale zasieg byl ok. 30-100 km, zalezalo od posiadanego sprzetu, no i wszyscy generalnie znali sie po ksywkach i swoje glosy i organizowalismy takie wlasnie zloty, spotkania ogniska i bylo bajer jak sie zobaczylo pierwszy raz kogosa z kim sie nawijalo 6 mcy przez radio i naprawde bylo bardzo milo i przyjemnie z tego co pamiecia siegam nawet malzenstwa z tych zlotow i gadek sa i wlasnie tak sie zastanawiam czemu Wy nie mozecie sie tak zorganizowac, nadmieniam ze nie jestem tu bywalcem, wszedlem dzisiaujj przypadkiem bo potrzebowalem kobiecej rady

Ale oni robia tu z siebie takich gluptasów, ze pozniej az wstyd spojrzec w oczy osobie, ktorej pisali sie takie pierdoły.

Gość dawno-temu
byly super zdarzalo sie ze ekipa po kilku zlotach sie skrzykjnneła io gdzies zlociki 2-3 dniwe robilismy, lasek, jeziorko, ognicha , browarek, albo mi sie wydaje albo kiedys jakos mlodziec sie lepiej potrafila zorganizowac z tym ze teraz wola sie organizowac moze na jakis dyskotekach czy cos nie wiem jak to jest

Gość ciekawe tooooo
Może ktoś coś więcej napisać na temat tych zlotów?

Gość a ja tam bym byla chetna
tylko trudno o dogodne miejsce. choć i tak wiem, ze by pewnie ni wypalilo. wyszloby jakie to zahukane paszczury z tych wiecznie krytykujacych

Gość dawno-temu
ciekawe tooooo --------------- a co chcesz wiedziec , moge Ci napisac bardzo czesto bywalem i za młodego sie udzielalem w w "siwecie cb" no i czesto wspolorganizowalem takie zlociki

Gość ale niby jakim rozczarowaniem
??? tak jestes zwiazana z egzystujacymi tu projektami (bo inaczej tego nie mozna nazwac, skoro 90% udaje) i jak by rzeczywistosc byla inna czulabys sie rozczarowana?:o ja bym to potrakotwala jak zrewidowanie kafe z rzeczywistoscia, ale wlasnie dlatego "popularne" czarne nicki sie nie pojawilyby sie na takim spotkaniu.

Gość popularne w jakim sensie
?

Gość w sensie rozpoznawalne
:O zreszta te rozpoznawalne musialyby sie rozwoic, roztroic itd:D bo czesto ciagne kila nickow;)

a co na spotkanie powiedzą ladaca przerwy i zdziry? Pewnie nie beda chetne. Powód- to nieudane osoby szukające ucieczki w internecie.