Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdsdbvsa

jestem idiotką....

Polecane posty

Gość vdsdbvsa

chlopak podszedl do mnie dzisiaj w skzole i powiedzial.. olka musze powiedziec ci cos waznego... a ja idiotka palnelam :wiem ze mamy jutro na 8 :O😭 kurwa jaka ze mnie idiotka.. :( i jeszcze sie zająknelam :O:(

Gość vdsdbvsa
:Odla mnie to jest tragedia.. jestem przerazona swoja glupota i infantylnoscia..:/

Gość vdsdbvsa
glupio sie czuje :O on mial mi cos waznego do powiedzenia,a ja go tak potraktowalam.. jak on sie teraz czuje :/? powinnam byla wykorzystac sytuacje,a zachowalam sie jak idiotka..:(

Gość vdsdbvsa
ale po szkole spotkałam się z nim i tak mu siarczyście i zamaszyście obciągnęłam, że mi zajady popękały :classic_cool:

Idiotyczne podszywy;/ Hmm.. tak to przeżywasz... Podkochujesz się pewnie w nim??

Gość vdsdbvsa
to o 15:16 to o czywiscie podszyw mam 15 lat,i proszę nie nazywajcie mnie gówniarą,ja tez mam uczucia :/ nie,nie podkochuję się w nim.ot tak,zwykły kolega z klasy tylko mysle sobie,co on teraz czuje i czuje sie podle :/

No co Ty;p Nie przeżywaj... Masz ostatni dzień wakacji i siedzisz w domu;p Od jutra zaczyna sie prawdziwa szkoła chyba;p

Gość vdsdbvsa
dzisiaj bylo rozpoczecie roku :/ i tak podszedl do mnie jak ja sie pojawię jutro w klasie?! czuje sie podle,zle,glupio i jak chamka :/

Gość vdsdbvsa
piekę zasuszone stolce w rożnie :classic_cool: czy powinnam zaprosić kolegę i go poczęstować? :classic_cool: