Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala

wie ktos jakie wymyslone choroby maga byc dobre zeby nie cwiczyc na wf?

Polecane posty

znaczy miec zwplnienie lekarskie. nie chodzi o to ze nie chce cwiczyc ale wole przyjechac te 3 godz wczesniej do domu i zabrac sie za nauke na spokojnie niz przesiedziec 2 godz na wf gdzie wogole sie nie moge skupic;/ teraz mam klase maturalna;/

Gość Marikkka
Nie przesadzaj!!! Chcesz mieć zwolnienie z WFu tylko dlatego że jestes w klasie maturalnej? Żal mi ciebie :(

ooo moj problem :O:O wie ktos jak zdobyc zwolnienie????:O:O:O:O:O

Gość draż ty przedstaw
zaświadczenie o zespole downa :classic_cool:

no na wf prawie nie cwiczymy bo ejst za mała sala wiec przewanie to wiekszosc siedzi na lawce a ja sie wole pouczyc niz marnowac tak czas

Gość mrs.cc
ja też bym sobbie takie załatwiłą tyle nie wiem czy z moją sorką to przejdzie bo miałam na pół roku zwolnienie, ale wkońcu okazało się że moogę ćwiczyć i teraz będzie ciężko

Gość Marikkka
Ale przecież mówimy o zwolnieniu z ćwiczeń na lekcji WFu a nie o zwolnieniu z lekcji. Nikt wam nie pozwoli pójść sobie po prostu do domu. Jesteście pod opieką szkoły od początku do końca zajęć!

ja pojde do mojej lekarki i zapytam czy sie da cos wymyslic u jakiegos specjalisty bo w mojej szkole niendaja zwolnien od lekarzy rodzinnych a naprawde wole sie 1000 razy pouczyc niz tylko siedziec na tej ławce bo miejsca nie am zeby grac;/

marikka mozna isc z wf wystarczy pisemna zgoda rodzicow ze oni sa odpowiedzialni za moj powrot do domu

Gość Marikkka
To może po prostu siedząc na tej znienawidzonej ławeczce poucz się?!

Gość a ja wiem co zrobic
najlepiej isc do jakiegokolwiek prywatnego lekarza i powiedziec mu nawet wprost, ze po prostu nie chcecie cwiczyc na wfie, bo to np. szkoda czasu. powiedzcie jeszcze, ze regularnie prywatnie chodzicie na basen czy aerobic, wiec o zdrowie dbacie. jak nie macie kasy na prywatnego, to idzcie do panstwowego ginekologa i powiedzcie, ze problem jest w tym, ze macie dlugie (np. 7 dni) miesiaczki i ze sa bardzo bolesne. oprocz tego mozecie powiedziec, ze przy owulacji bola was jajniki. no i na koniec o nauczycielce od wfu, ktora nie ma za grosz empatii i kaze wam cwiczyc, a zwolnien od rodzicow nie uznaje. i jeszcze jedno. zwolnienie mozecie miec od jakiegokolwiek lekarza, bo wystarczy samo zwolnienie, bez podania przyczyny. i to mozecie powiedziec w szkole, bo obowiazuje tajemnica lekarska i to jest sprawa wasza i lekarza. powodzenia :D

Gość CHUDA DO RYPANIA 26 LAT
Zatwardzenie !!!!!

w tym huku nie ma mowy ja potzrebuje spokoju u mnie musi byc powiedziana przyczyna bo to szkoła przyznaje czy ktos ma całoroczne zzwolnienie czy nie trzeba takie dwa paapiery wypełnic jeden ja jeden lekarz i ztym sie idzie do dyrektorki i ona ocenia kto cwiczy a kto nie

Gość a ja wiem co zrobic
to powiedz dyrektorce czy wychowawczyni, ze to nie jest zgodne z prawem i ze sie bedziesz wyzej odwolywac. skoro masz zwolnienie od lekarza, to nie ona, tylko lekarz bedzie decydowac, czy mozesz cwiczyc czy nie! ona niech sobie decyduje o innych sprawach, bo wychodzi poza swoje kompetencje! tak jej powiedz!

Gość nauczyciel W-F
sport to zdrowie

troszke ze tak powiem jest z tym przesrana a ty_ wiem co zrobic tez miałas takie zwolnienie?

Gość sweet88
Ja np spadłam ze schodów i powiedziałam ze mnie bardzo plecy bolą.. i to wcale nie musi być prawda po prostu w klasie żeby nikt na cb nie nakapował udawaj ze chodzisz z trudami i bolą cie plecy ...

Gość Współczesna młodzież idiocieje
Już nie chodzi o to, że kombinujecie... chodzi o to, że próbujecie kombinować a i to wam kiepsko wychodzi. Jaki kurwa masz problem chłopczyku aby wziąć jakiejkolwiek receptę z pieczątką od babci/matki/ojca, zeskanowaniem jej, zamazaniem namazanej części w programie graficznym która ciebie nie interesuje, wydrukowaniem tego, a następnie dostarczyć tego nauczycielowi od WFu?

Gość Pyciol
kala napisal/a ze cwiczy w domu i niemoze sie skupic by sie uczyc w czasie wf więc poco odpowiadacie na temat jak niemacie nic ciekawego do powiedzenia .... Ja robie tak ide do lekarza mowie mu ze mnie cos dusi mam wysokie cisnienie wkrecam jak najwiecej w 80% dostaniesz zwolnienie. Jak nie najwyżej dostaniesz zwolnieni z biegania powyzej 100m ;d to na to samo wychodzi ;d

Gość rybka wędzona
MENOPAUZA :classic_cool:

Gość Navya
Zwolnienie chyba tylko Ci pomoże ,a na co? na co bądź byle byś sobie załatwiła na cały rok i masz z głowy .. bez zwolnienia tak na stale to nie przejdzie

Gość ja mialam tez takie zwolnienie
jak chodzilam do LO, ale nie z powodu lenistwa tylko wf byl bardzo pozno i nie mialabym jak dojechac do domu, gdyz ostatni autobus odjezdzal o godzinie o ktorej lekcja sie zaczynala. A zwolnienie lekarz rodzinny mi wypisal po znajomosci:P Mialam cos z plucami chyba, ale nie pamietam co:D

Gość Navya
bo może Ci napisać np ortopeda , albo nawet ginekolog czy larynkolog.. albo nawet okulista bo czasem duży wysiłek grozi np wylewem do oka itd jak lekarz napisze ,że to choroba przewlekła nikt Ci tego nie zaneguje

Gość aifjoiejfiehdfh
powiedz, ze masz nerwice, robi ci sie slabo przy bieganiu etc... przy nerwicy wyniki sa w normie, wiec... :P

Gość Navya
aifjoiejfiehdfh - to chyba by psychiatra ,albo neurolog musiał stwierdzić :P

Gość Navya
laryngolog miał byc oczywiście