Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkamalinka

wiarygodnosc testu ciążowego w piątym tygodniu rzekomiej ciązy

Polecane posty

Gość kalinkamalinka

jutro wykonam test ciążowy, bo spoznia mi się okres, choć zadnych objawów ciązy nie mam. Czytałam, że najlepiej robić rano,ze jest najbardziej wiarygodny. Kupiłam Pro-test. To chyba dobry i wiarygodny test, prawda? Piąty tydzień ciazy już chyba powinien odkryć, prawda? A wy po jakim czasie wykonałyście test, jezieli miałysłście podejzenia ciąży?

Gość ja wykrylam
testem ciaze 2 tygodnie od zaplodnienia. ale zeby to potwierdzic trzeba tez zbadac krew. test powinien wykryc 5 tygodniowa ciaze tym bardziej, ze jestes po terminie miesiaczki

Gość kalinkamalinka
czyli powinien wykryć. to jutro chwila prawdy (boję się)

Gość kalinkamalinka
narazie bym nie chciała, ale jak bedzie to na poczatku będzie przerażenie a potem radość, tak mysle. wiem, wiem, trzeba było wczesniej pomysleć o tym... ach... ale człowiek czasami nie panuje nad sytuacjami zachodzącymi w jego życu

Gość JOOJJJJ
daj znać

Gość kalinkamalinka
zrobiłam test juz o 6rano. wyszedł negatywny (jedna kreseczka przy "C"), ale okresu nie widać. mógł mi się przesunąc z tego stresu. jednak powtórze test za trzy dni, nie zrobie tego jak pojawi się okres oczywiście. (przyznam szczerze,ręce to mi sie nieźle trzęsły, myślałam, że zemdleje, robiłam cos takiego pierwszy raz w życiu, znaczy ten test) Ale lżej mi troche jednak. piąty tydzień jak cos to powinien wykryć, nie?

Gość kalinkamalinka
jaki test jest najlepszy? waszym zdaniem. co myślicie o teście pre-test??

Gość kalinkamalinka
a to jeszcze jedno pytanie. W ulotce było napisane, że trzeba wkropic na odpowiednie pole 4 krople? a jak się wkropi wiecej, np. 5 to jest bardziej wiarygodny, czy już jest rozcięczony i jest niewiarygodny^^ (poplątane, wiem)

Gość joojjjjj
niejesteś w ciąży - wyluzuj to okres dostaniesz

ja robilam po 3 ty od stosunku. i wlasnie tez bym chciala wiedziec czy prawdziwy mi wyszedl. bo nib y dwa mi negatywnie wyszly ale ja sie ciagle boje bo okres mi sie juz miesiac spoznia. tez robilam pre test. czytalam ze jedenj pani wykryl 6 dniowa ciaze a innej z kolei dopiero za trzecim razem ciaze wykrylo. nie wiem juz co myslec... ; (

Gość mloda 1111
mi ten pre-test wykryl 5 tygodniowa ciaze i robiilam go po poludniu mimo to byly dwie wyrazne rozowe kreski, zas moja kolezanka robila 5 testow w tym 2 wyszly pozytywnie 3 negatywnie wiec sama nie wiem od czego to zalezy

Gość hrhrj
Robiłam wiele testów, zawsze w terminie lub tylko parę dni po terminie miesiączki, wszystkie wychodziły prawidłowo. No, wyjątkiem jest jeden który kupiłam w supermarkecie.