Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaryna bona

kogo nie meczy sluchanie o cudzym szczesciu?

Polecane posty

Gość margaryna bona

bo chetnie poopowiadam o moim na gg:P

Gość mnie by zmeczylo
gadanie wylacznie o tobie:P nawet gdyby to byla mowa o twym mega nieszczesciu - nie lubie monologow:P

Gość nnniik
jezu skad sie takie narcyzy biora :) a co to kogo obchodzi czy jestes szczesliwa czy nie?:D

Gość margaryna bona
no wlasnie wiekszosc to meczy a ja nie moge sie wygadac o tym jaka jestem szczesliwa:P

Gość dzidzetta
tez jestem szczesliwa i ide sie tym podzielic z ukochanym:))

Gość margaryna bona
a wiesz obchodzi to np moja rodzine:) ale ile oni moga tego sluchac?:P pozatym do narcyza to mi daleko jak w pizdu i z powrotem! mnie to sie raczej trafilo jak slepej kurze ziarko:0

Gość dzidzetta
podziel sie z rodzina lub chlopakiem

Gość ja ja ja posłucham
ale...

Gość margaryna bona
nom juz sie dzielilam, nawet kilka razy chlopak jak chlopak on wciaz sie cieszy gdy wychwalam swoje zycie bo jest jego najwieksza czescia:) a rodzinie nie chce juz truc tylkow bo jeszcze sie mna zmecza i nie beda odbierali tel;P

Gość margaryna bona
nie no tak powaznie to napisze, ze pozatym, ze mam meganiesamowitego faceta! to dostalam prace swojego zycia!!!! wlasnie w tym tygodniu!!! nie moge w to uwierzyc!!! myslalam, ze dostana ta prace jacyc ludzie z kilkunastoletnim doswiadczeniem a dostalam ja ja!!!!!!!!!! przepraszam, ponioslo mnie:P

Gość ja ja posłucham
wal tutaj kto bedzie chciał to posłucha. Jo tak, posłuycham

Gość margaryna bona
dzieki ja ja ja poslucham:D zaczne od tego, ze dostalam ta prace!!! to praca w autralijskiej wielkiej korporacji zajmujacej sie reklama. dwa razy juz aplikowalam o ta prace:P przejrzeli moje dotychczasowe projekty, przeprowadzili rozmowe, zrobili mi symulacje pracy w stresie i dostalam prace!!!!!!! jestem szczesliwa niesamowicie bo bylo okolo 80 kandydatow na 3 stanowiska:D

Gość margaryna bona
a pozatym mam cudownego faceta:) dba o mnie na kazdym kroku, kocha mnie do szalenstwa, jest czuly ale jednoczesnie meski i zdecydowany, zaradny choc bywa chlopiecy:) przy tym przystojny jak cholera! no cudo!!! i w ta sobote mi sie oswiadczyl a ja powiedzialam tak:D a musicie przy tym wiedziec, ze jestem raczej z tych nie koniecznie atrakcyjnych. od 7 lat walcze z choroba zwana hirsutyzmem, czyli nadmiernym owlosieniem ciala. dosc uciazliwa i conajmniej nie estetyczna choroba i gdy zaczynalam na nia chorowac bylam pewna, ze moje zycie wlasnie sie konczy. a tym czasem zaczyna przypominac najpiekniejsze marzenie!!!

Gość margaryna bona
w skrocie to tyle:) moglabym sie o tym wszystkim rozpisywac w nieskonczonosc ale topik i tak umrze jeszcze dzis wiec nie ma sensu:P

Gość ja ja ja posłucham
a niech umiera Ty iTwoje szczęście nam pozostanie w pamięci. Śmiech jest zarażliwy, zarażaj więc nas wszystkich.

Gość margaryna bona
dziekuje bardzo:D Tobie rowniez zycze wiele wiele szczescia!!!!:)

Gość musztarda po obiedzie
Każdy może mieć, jakiś problem i w związku z tym ma prawo tutaj o tym pisać. Komu sie nie podoba, niech nie czyta....proste. Większy problem widzę w tym, że: mnie męczą, idiotyczne komentarze zadufanych w sobie osób. Zbiera mi się......nie powiem na co i z tego powodu rzadko tu bywam.

Gość margaryna bona
ja rozumiem:) mnie daleko do zadufania, wiecej mam jednak w zyciu szczescia niz rozumu i zdaje sobie z tego sprawe:) ale dzis poprostu szczescie mnie rozsadza!!!! najpierw zareczyny z najcudowniejszym mezczyzna jakiego w zyciu spotkalam teraz ta praca... brakuje tylko, zebym jutro sie dowiedzial, ze jest lekarstwo na moja chorobe i chyba bym umarla z nadmiaru szczescia:D

Gość ja ja posłucham
TO JA DZIĘKUJĘ. CHOCIAŻ KRÓTKIE TO TWOJE SZCZĘŚCIE, ALE ZA TO JAKA ODMIANA NA KA FEE... DZIĘKUJĘ . DZIĘKUJEMY TOBIE WSZYSCY, SZCZĘŚCIA SPRAGNIENI I RADOŚCIĄ Z TOBĄ POŁĄCZENI.

Gość ja ja posłucham
TO JA DZIĘKUJĘ. CHOCIAŻ KRÓTKIE TO TWOJE SZCZĘŚCIE, ALE ZA TO JAKA ODMIANA NA KA FEE... DZIĘKUJĘ . DZIĘKUJEMY TOBIE WSZYSCY, SZCZĘŚCIA SPRAGNIENI I RADOŚCIĄ Z TOBĄ POŁĄCZENI.

Gość margaryna bona
a ja licze, ze bede czesciej czytala na kafe, ze ludziom cos w zyciu wyszlo:) a nawet jesli nie, to ze przynajmniej doceniaja to co maja:)

Gość ja ja posłucham

Gość ja ja posłucham
A JA LUBIĘ WSZYSTKICH CZYTAĆ. Zawsze można przestać. Czy Twoja choroba jest nieuleczalna? a może czary... Homeopatia? Sorry, ale sama dwa razy przypomniałaś... ................................................................................

Gość margaryna bona
raczej nie uleczalna, przynajmniej poki co:) probowalam juz roznych metod, laser, hormony, masci na spowalnianie odrastania, ale dalej jesli sie zapuszcze to wygladam jak malpa:) ale nie mozna miec wszystkiego wiec co tu sie smucic:) dziekuje, ze czytasz milo jest sie z kims podzielic sczesciem:) a Ty masz cos radosnego, zeby sie podzielic?:)

Gość mne mozesz opowiadac
(ale na kafe, bo nr gg nie podaję) , lubie, jak ludzie są szczesliwi. Poza tym dobrze wiedzic, co sprawia radosc innym, moze sie troche i własne zycie doceni. A takze co komu dopomogło w uzyskaniu szczescia, to przeciez twórcze jest. Ja sie dziele szczesciem z rodzina ( oni sie zawsze z tego ciesza, z przyjacielem i przyjaciólką

Gość ja ja ja posłucham
Komornik jeszcze nie zna mojego adresu. Żyję , piszę z Tobą i szczęście mnie nie opuszcza.

Gość kolejnaaa szczęśliwa
mało nas na kafe:P mnie również rozsadza szczęście. Mam cudownego faceta, dostałam się na wymarzone studia a kujonka z mojej klasy, która mnie często poniżała "że jestem od niej gorsza" się nie dostała :D. Za 3 tygodnie wyprowadzam się do trójmiasta :D - co jest moim marzeniem, żeby wyrwać się z obecnego miasta. Tak się ciesze że moje życie się zmienia i zaczynam nowy etap w nim :)))))))))))))))))

Gość ja ja ja posłucham
Wszyscy doświadczamy szczęścia, ale niewielu ka fee teriuszy je dostrzega. Ja do dzisiaj nie mogę dopatrzyć się szóstki w lotto. Mimo to jestem szczęsliwym człowiekiem.

Gość bzinka
ech fajnie jest widziec czy czytac o szczesliwych ludziach:) ja moge powiedziec, ze jestem dzis szczesliwa bo mam piekna pogode a kiszone ogorki ktore robilam w tym roku sa przepyszne:) dzielmy sie szczesciem:) margaryna bona GRATULUJE:) zycze duzo szczescia w malzenstwie i sukcesow w pracy. kolejna szczesliwa pomyslnosci na studiach, widzisz nie wazne co mowia. a trojiasto jest przepiekne tez chcialabym tam mieszkac:) ja ja ja poslucham wazne, ze jestes szczesliwa, a 6 w totaka- moze kiedys:) daj znac jak sie trafi.

Gość ja ja ja posłucham
ok.